Bouwhek M90 +
Middenbuis-V

De betrouwbare klassieker onder de bouwhekken met verticale middenbuis!

Bouwhek M90 + <br>Middenbuis-V
Bouwhek M90 + <br>Middenbuis-V-1
Bouwhek M90 + <br>Middenbuis-V-2
Bouwhek M90 + <br>Middenbuis-V-3
Bouwhek M90 + <br>Middenbuis-V-4

De stabiele klassieker onder de bouwhekken

Het bouwhek M90 met middenbuis-V is onverwoestbaar in ons assortiment. De staalmat is heel solide met de hand op het frame gelast. Ook de extra verticale middenbuis is handgelast en zorgt voor extra stijfheid van het kader en minder torsie van het bouwhek. Onze traditionele hekken zijn allemaal naverzinkte bouwhekken. De naam van het M90 verwijst naar het jaar 1990 waarin dit hek door Heras op de markt geïntroduceerd is. Sinds die tijd zijn deze bouwhekken de stabiele kwaliteitshekken met staalmat. De hogere aankoopprijs verdient zich terug door de langere levensduur..

  • Dikkere horizontale buizen
  • Handgelast en naverzinkt
  • Optimale levensduur

Het bouwhek met een lange levensduur

Al onze bouwhekken zijn verzinkt, om de hekken te beschermen tegen corrosie, ook wel roest. Bij onze lijn naverzinkte bouwhekken is eerst onbehandeld materiaal handmatig gelast tot bouwhek. Hierna worden de bouwhekken bij de verzinkerij, na een voorbehandeling, van een zinklaag voorzien. Deze lasnaad en zinklaag zijn dikker dan bij voorverzinkte hekken, hierdoor zijn de hekken langer beschermt tegen corrosie. De levensduur wordt hier dus aanzienlijk mee verlengt. Ideaal wanneer u de hekken op meerdere projecten wilt gebruiken of bijvoorbeeld aan kustlocaties.

Een bouwhek met een robuust frame en veel mogelijkheden

Naast deze uitvoering is dit type bouwhek ook verkrijgbaar als basishek en met extra opties. Zo kan het hek voorzien worden van ingelaste hoekstukken, het frame krijgt hiermee nog meer stabiliteit en stijfheid. Om de bouwhekken te koppelen adviseren wij altijd het gebruik van een klem. Deze bouwhekken kunnen ook standaard worden geleverd met een haak en oog verbinding voor het snel plaatsen van de hekwerklijn. Heeft u andere wensen? Neem contact op met onze medewerkers, ze helpen u graag verder.

Specificaties
  • Art.: C0905000
  • Hoogte: 2000 mm
  • Breedte: 3500 mm
  • Maaswijdte Hoogte: 300 mm
  • Maaswijdte Breedte: 76 mm
  • Verpakkingseenheid: 64
  • Gewicht: 27,5 kg
Ten Brinke Heras Mobile
U mag Stef alles vragen. Hij helpt u graag.

Stef Manders

Accountmanager

NEDERLAND_Stef Manders
Bouwhek M90 + <br>Middenbuis-V

Kies dit product

Bouwhek M90 +
Middenbuis-V

De betrouwbare klassieker onder de bouwhekken met verticale middenbuis!