Op weg naar groene en veilige steden

Floriade: hét evenement van 2022

Er is veel gaande op het gebied van duurzaamheid en het is op dit moment dan ook een trending onderwerp op het nieuws en bij overheden. Grote maatschappelijke uitdagingen zoals klimaatverandering, verlies aan biodiversiteit en een toenemende grondstoffenschaarste worden meer en meer duidelijk.

Geplaatst op 02 december 2021 door Joost van der Pas    ToegangscontroleDuurzaam


Combi-Wood_meer dan alleen een bouwhek

Combi-Wood is simpelweg samen te vatten als een duurzaam bouwhek dat bestaat uit een robuust houten paneel en een open bouwhek met zeer fijne maas. Het hekwerk ontneemt het zicht van automobilisten en voorbijgangers op de bouwplaats, terwijl voetgangers de vorderingen van het project in alle rust kunnen bekijken. Maar Combi-Wood is meer dan alleen een bouwhek. Het biedt een oplossing tot de verfraaiing van de omgeving, als ook werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Geplaatst op 08 oktober 2020 door Lou Spierings    ProjectbeveiligingDuurzaamHouten bouwhek


Een duurzame bouwplaats: hoe realiseert men die?

U bent vast bekend met talloze duurzame initiatieven, innovaties en ontwikkelingen in de bouw. Maar staat u ook wel eens stil bij de bouwlocatie zelf? Want juist daar is nog veel te winnen. In dit blog leest u wat de duurzame bouwplaats inhoudt en hoe men deze realiseert.

Geplaatst op 24 juni 2020 door Joost van der Pas    Eco-vriendelijkDuurzaam


De toekomst is veilig bij Heras MF&S. Duurzaam ondernemen in hekwerkland

“Planet” was het volmondige antwoord van onze medewerkers, toen we vroegen waar zij graag als organisatie meer aandacht aan besteden. Het is geweldig dat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Heras Mobile Fencing & Security vanuit onze eigen mensen komt. De daad bij het woord voegen, dat is een ander verhaal. Hoe pakken we dat aan?

Geplaatst op 19 september 2016 door Michiel van der Velden    Veilig & duurzaam werkenDuurzaam


Groen hekwerk in ‘t vizier

Groen, groener, groenst. Vervuiling tegengaan, of juist opschonen van de wereld waarin we leven wordt tegenwoordig steeds vaker gezien als levensmotto. Niet alleen in Den Haag, maar gelukkig steeds vaker in tout Nederlandse industrie en huishouden. Zo ook in de hekwerkindustrie.

Geplaatst op 07 juni 2016 door Arjan Zegelaar    Veilig & duurzaam werkenDuurzaam