Cityfence M800 (RAL 9010)

Zichtontnemend Cityfence in standaard wit

Cityfence M800 (RAL 9010)
Cityfence M800 (RAL 9010)-1
Cityfence M800 (RAL 9010)-2
Cityfence M800 (RAL 9010)-3

Effectief zicht ontnemen op de bouwplaats

Bij Cityhekken wordt het hekframe gevuld met een stalen plaat met damwandprofiel. Hierdoor worden deze hekken ook wel damwandhekken genoemd. Zichtbelemmering beperkt diefstal, doordat uw waardevolle materialen niet vol in het zicht van criminelen staan. Bovendien wordt de verkeersdoorstroming bevorderd. Veilig voor de weggebruikers en veilig voor de bouwvakkers. Het verplaatsen van stof en andere materialen buiten de bouwplaats wordt geminimaliseerd. Fietsen kunnen niet worden bevestigd aan de hekken, graffiti wordt ontmoedigd door de damwandstructuur. De Cityhekken zorgen voor een netter en fraaier straatbeeld. Een nette en verzorgde uitstraling van uw bouwplaats draagt bij aan een positief bedrijfsimago en motivatie van uw werknemers.

  • Volledig zichtontnemend
  • Netter straatbeeld

 

Bouwhekken met een damwandprofiel

Naast deze damwandhekken die volledig gevuld zijn bestaat er ook de mogelijkheid om voor “combi” hekken te kiezen. Hierbij is de onderste helft van het hek voorzien van een damwandplaat en de bovenste helft van een bouwhek met een staalmat. Combifence neemt het zicht van automobilisten op de bouwplaats weg., terwijl voetgangers de vorderingen in alle rust kunnen bekijken en een open communicatie met de omgeving behouden blijft. Of u kiest voor de 1 meter hoge cityhekken. Ideaal voor verkeersgeleiding, scheidingsdoeleinden en veiligheid.

 

Duurzamer alternatief

Het duurzame bouwhek Combi-Wood bestaat uit een robuust Douglas houten paneel en een open bouwhek met zeer fijne maas. Combi-Wood ontneemt het zicht naar de bouwplaats voor automobilisten, terwijl voetgangers de vorderingen in alle rust kunnen bekijken. De natuurlijke uitstraling van het materiaal geeft omwonenden en voorbijgangers een rustige en fijne sfeer. 

Specificaties
  • Art.: C1700000
  • Hoogte: 2000 mm
  • Breedte: 2160 mm
  • Verpakkingseenheid: 28
  • Gewicht: 26 kg
Floriade heras mobile
U mag Stef alles vragen. Hij helpt u graag.

Stef Manders

Accountmanager

NEDERLAND_Stef Manders
Cityfence M800 (RAL 9010)

Kies dit product

Cityfence M800 (RAL 9010)

Zichtontnemend Cityfence in standaard wit