Noise Control Barrier 2.0
met Heras logo

Noise Control Barrier 2.0 reduceert geluid tot maar liefst 32,8 dB

Noise Control Barrier 2.0 <br>met Heras logo
Noise Control Barrier 2.0 <br>met Heras logo-1
Noise Control Barrier 2.0 <br>met Heras logo-2

Maximale geluidsreductie en minder bouwlawaai

De Noise Control Barrier 2.0 reduceert geluid tot maar liefst 32,8 dB. De NCB 2.0 heeft een langere levens-duur, is makkelijk te verwerken en onderhoudsvrij. Voor een volledig bouwhek zijn drie doeken nodig. Door het smallere formaat is het ophangen van de geluidschermen erg eenvoudig. Waar de volumereductie in geluid zeer hoog is, is het volume in omvang van deze barriers laag, hierdoor is er minimale opslagcapaci-teit nodig. De Noise Control Barrier 2.0 bestaat slechts uit een speciaal en gepatenteerd duurzaam doek van 2 mm dik. Het vergroot de levensduur en maakt het product onderhoudsvrij. Het materiaal is bestand tegen weersinvloeden, UV en vuur.

  • Geluidsreductie 32,8 dB
  • Een lange levensduur
  • Onderhoudsvrij

Reduceer overlast van bouwlawaai voor omgeving en medewerkers

Medewerkers op de bouw ervaren directe gehoorschade en indirecte effecten van te hoge geluidsniveaus. Over deze indirecte gevolgen is ook steeds meer bekend. Het is daarom van groot belang uw medewerkers zoveel mogelijk tegen geluid te beschermen. Lawaai is namelijk nog steeds één van de grootste gezond-heidsrisico’s op de bouw. Bouwlawaai afkomstig van aggregaten, slijptollen, pompen, sloopwerkzaamhe-den elders op de bouwplaats kan eenvoudig met de juiste opstelling worden beperkt. De Heras Noise Con-trol Barrier 2.0 is namelijk een handzaam doek met een formaat van 1,20 x 2,00 m. Het doek is brandwe-rend en reduceert geluid met maximaal 32,8 dB. Door bijvoorbeeld aggregaten in een vierkante opstelling te isoleren beperkt u de geluidshinder niet alleen voor de omgeving maar ook voor uw medewerkers.

Grip op geluidsoverlast op en rond de bouwplaats

De veelzijdige toepasbaarheid van het product maakt het uitermate geschikt om op elk bouwproject in te zetten. Het brandwerende materiaal maakt het doek uitermate geschikt voor plaatsing rondom of zelfs di-rect op bijvoorbeeld aggregaten. Het eenlaags materiaal absorbeert geen water en houdt nauwelijks vuil vast. De Noise Control Barrier is vandalismeproof, door het gebruik van een sterker, leerachtig, brandwe-rend doek. Reduceer het bouwlawaai van machines, gereedschappen, apparaten en sloopwerkzaamheden. Zo kunt u zich bezig houden met de uitvoering van uw bouwproject.

Specificaties
  • Art.: E0805
  • Hoogte: 2000 mm
  • Breedte: 1205 mm
  • Verpakkingseenheid: 1
  • Gewicht: 8 kg
Floriade heras mobile
U mag Stijn alles vragen. Hij helpt u graag.

Stijn Bastianen

Productmanager

BENELUX_Stijn Bastianen
Noise Control Barrier 2.0 <br>met Heras logo

Kies dit product

Noise Control Barrier 2.0
met Heras logo

Noise Control Barrier 2.0 reduceert geluid tot maar liefst 32,8 dB