Heras Smart Access
Box

Grip op de gehele bouwplaats

Heras Smart Access <br>Box
Heras Smart Access <br>Box-1

Het plug and play systeem voor toegangscontrole en persoonsregistratie op tijdelijke locaties

De Heras Smart Access Box zorgt voor een betrouwbare netwerkoplossing op bouwlocaties, zonder gebruik van een vaste netwerkkabel. Ook uw bouwplaats professionaliseert. Wet- en regelgeving vragen investeringen in toegangscontrole en persoonsregistratie. Bij voorkeur wilt u een geautomatiseerd systeem. Speciaal voor de bouwplaats ontwikkelden wij Heras Smart Access. Eén oplossing voor beveiliging, toegangscontrole én aanwezigheidsregistratie. Eenvoudig en flexibel in gebruik, en veelzijdig in resultaat. Ieder project is anders, soms is slechts 1 onderdeel voldoende. Heras adviseert u graag over een werkende en betaalbare oplossing die u het beste past.

  • Toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie in één
  • Voldoen aan eisen afkomstig van opdrachtgevers, wetten & regels
  • Met één klik overzicht op al uw locaties
  • De basis voor een 24/7 veilige bouwplaats

Grip op de gehele bouwplaats met een betaalbare cloudoplossing

Waterdichte veiligheid. Geen onbevoegden op de bouwplaats. Heras Mobile denkt in totale veiligheid. Het meest gebruiksvriendelijk. Effectieve eenvoud. Eén oplossing voor vingertemplate (versleutelde cijfercode) en toegangspassen. Registratie. Wie was, waar, wanneer en hoe lang? Inclusief volledig geautomatiseerde mandagenregisters. Enterprise module. Alle projecten en medewerkers in één goed afgeschermde cloud-omgeving. Online vooraanmelding. Minder administratie op de bouwplaats. Online veiligheidsinstructies mogelijk. Totale ontzorging is de bewezen belofte van een stabiele marktleider. Plug & Play. Geen netwerk-kabels. 230V volstaat. Directe installatie op locatie door Heras Mobile. Naadloze integratie. Ideale samen-werking met andere systemen zoals Keesing Authentiscan, CertWell, Projectbox & De Bouwpas. Geen schijncontrole. Dit vraagt serieuze aandacht van de uitvoerder of portier. Voor hén is Smart Access ontwik-keld. Voldoe aan wet- en regelgeving. Heras Smart Access helpt u daarbij.

Vooraanmelding, toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie in één

Vooraanmelding: Onderaannemers melden arbeidskrachten online aan, voordat ze naar project komen. Door hierin vooraf de benodigde informatie te laten registreren voldoet u simpel aan de wetgeving en het be-spaart u en uw onderaannemer kostbare tijd op de bouwplaats. Uiteraard optioneel, aanmelden kan ook ter plaatse. Melden op de bouwplaats: Persoon meldt zich op de bouwplaats, en zijn of haar gegevens worden gecontroleerd. Vervolgens krijgt de persoon met een persoonlijke toegangspas of vingertemplate (versleutelde cijfercode) toegang tot de bouwplaats. Toegang en / of aanwezigheidsregistratie: Persoon heeft geregistreerde toegang. Realtime aanwezigheidsoverzicht en mandagenregisters worden automatisch opgebouwd. De tourniquet is in deze optioneel. Er kan ook gewerkt worden met een (mobiel) aan- en af-meldpunt.

Specificaties
  • Art.: ETSH360
  • Hoogte: 380 mm
  • Breedte: 220 mm
  • Diepte: 170 mm
HSA Plegt-Vos
U mag Bree alles vragen. Ze helpt u graag.

Bree Sarrazijn

Commercial Sales Assistant

BENELUX_Bree Sarrazijn
Heras Smart Access <br>Box

Kies dit product

Heras Smart Access
Box

Grip op de gehele bouwplaats