Het ESG-beleid van Heras Mobile

Social

Bij Heras Mobile vinden we het belangrijk om een goede werkgever te zijn. Daarom hebben we duidelijke doelen op het gebied van veiligheid, welzijn en diversiteit.

Heras bouwlocatie
10%

minder ziekteverzuim en verloop van werknemers

Veiligheid

Ons doel is nul dodelijke ongevallen en nul ongevallen met werkverzuim. Mensen maken ons bedrijf. Daarom zijn veiligheid en gezondheid erg belangrijk. Dit geldt ook voor de klanten waarvoor we werken, de leveranciers waarmee we samenwerken en de gemeenschappen waarin we werken.

 

Welzijn

Ons doel is om onze Net Promoter Score (NPS) van werknemers met 30 punten te verhogen vóór 2025. Daarnaast willen we het ziekteverzuim en het verloop van werknemers vóór 2025 met 10 procent verminderen. We begrijpen dat werk een belangrijk onderdeel is van het leven. We willen dat onze werknemers hun werk met plezier doen en dat ze gelukkig zijn. 

 

Diversiteit

Ons doel is om 20 procent van iedere vacante managementfuncties te laten vervullen door een vrouw. We vinden diversiteit erg belangrijk en behandelen alle mensen gelijkwaardig. Daarom willen we verschillende kandidaten spreken tijdens recruitmentprocessen. We streven er dan ook naar om een diverser team samen te stellen.

Vragen, ideeën of suggesties?

We vinden het erg belangrijk om iedereen te betrekken bij ons ESG-beleid, zodat iedereen zijn mening kan geven. We staan dus altijd open voor uw vragen, ideeën en suggesties.