Dranghek M125 - 19 spijls

Veilig en multi-inzetbaar dranghek!

Dranghek M125 - 19 spijls
Dranghek M125 - 19 spijls-1
Dranghek M125 - 19 spijls-2
Dranghek M125 - 19 spijls-3
Dranghek M125 - 19 spijls-4

Afstand creëren met dranghekken

Het dranghek wordt gebruikt waar veel mensen op afstand moeten worden gehouden. De maximale spijlafstand van 100 mm maakt het hek kind- en diervriendelijk. De zelfvergrendelende haak zorgt voor eenvoudige montage zonder accessoires. En een dranghek uit de hekwerklijn tillen is onmogelijk. Het robuuste dranghek beschikt over een metalen plaatje voor een sticker met uw reclame. De robuustheid dankt dit dranghek aan haar sterke voeten, de dubbele haak en oog verbinding en naverzinkte productie. Het sterke frame zorgt ervoor dat het hek niet doorbuigt, wanneer toeschouwers erop gaan staan.

  • Multi-inzetbaar
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Zelfvergrendelend

Alles draait uiteindelijk immers om veiligheid

Of het nu gaat om het afschermen van gevaarlijke plekken op de locatie, om het duidelijk signaleren van EHBO-posten, het nastreven van een goede begeleiding van stromen mensen of de logistiek; dranghekken dragen direct bij aan de veiligheid van bezoekers, sporters, medewerkers, acts of bijvoorbeeld hulpdiensten. Met dranghekken zorg je er onder andere voor dat je op strategische punten verdeling van het publiek maakt. Frustratie zorgt voor agressie en met het tactisch plaatsen van dranghekken voorkom je irritaties. Een voordeel dat op zijn beurt weer leidt tot een positieve beleving van uw evenement.

Wat zijn dranghekken?

Dranghekken zijn lage hekken die worden ingezet bij kleine en grote evenementen om groepen mensen naar de gewenste plaats te begeleiden. Bij een optocht, demonstratie of evenement bijvoorbeeld. Ook voor het (tijdelijk) afzetten van wegen worden dranghekken ingezet. Dranghekken zorgen voor duidelijke scheidingslijnen én verzekeren je van extra veiligheid. Dranghekken worden voornamelijk gemaakt van aluminium en/of gegalvaniseerd staal. Er zijn dranghekken die zowel sterk als licht van gewicht zijn en hierdoor makkelijk te verplaatsen. De wat zwaardere dranghekken zijn uitermate geschikt voor calamiteiten.

Specificaties
  • Art.: C1400000
  • Hoogte: 1100 mm
  • Breedte: 2500 mm
  • Verpakkingseenheid: 55
  • Gewicht: 16 kg
Floriade heras mobile
U mag Bree alles vragen. Ze helpt u graag.

Bree Sarrazijn

Commercial Sales Assistant

BENELUX_Bree Sarrazijn
Dranghek M125 - 19 spijls

Kies dit product

Dranghek M125 - 19 spijls

Veilig en multi-inzetbaar dranghek!