Online portal en webshop voor bouwhekken

Heras Mobile Fencing & Security is gestart met een online portal en webshop in Nederland. Dat is natuurlijk geen groot nieuws. Toch is het in de bouwwereld nog geen gemeengoed. “We merken dat er in de markt behoefte is aan het snel online kunnen offreren en begroten van bouwplaatsbeveiliging. Vaak weet een aannemer prima wat er nodig is aan bouwhekken en accessoires. In zo’n geval wil hij snel een overzicht en snel bestellen. Ook de behoefte om klantafspraken en facturen online in te kunnen zien, kwam sterk naar voren. Daar is nu de portal en webshop voor”, aldus Hans Welting, Managing Director bij Heras Mobile.

 

Eigen klantomgeving - MyHeras

Onze (vaste) klanten bieden wij een eigen klantomgeving aan om eenvoudig hun vertrouwde bouwhekken en bouwhekaccessoires te bestellen. Zij maken dus een account aan en hiermee hebben ze altijd en overal overzicht van de klantafspraken, maar ook van:

  • De bestellingen
  • Openstaande facturen
  • Persoonlijke gegevens
  • Bestellijsten

Ook eventuele retouraanvragen zijn via die omgeving makkelijk te regelen. Maak direct een account aan:

Maak een account aan

 

Heras webshop: koop uw bouwhekken eenvoudig online

Naast een online portal hebben we ook een algemene webshop. Zo kunt u bouwhekken en bijbehorende accessoires direct bestellen zonder daarvoor meteen een account aan te maken. Met deze e-shop wil Heras Mobile vooral tegemoet komen aan klanten die snel en overzichtelijk hun bouwplaatsbeveiliging willen regelen met producten zoals bouwhekken, bouwhekaccessoires, toegangspoorten en geluidsabsorberende doeken. Voor maatwerkoplossingen blijft natuurlijk de persoonlijke benadering de standaard en kunt u terecht bij onze sales support afdeling en accountmanagers. 

 

Eenvoudig bestellen

De e-shop biedt een breed assortiment aan producten voor het veilig afzetten van bouwplaatsen. Bestellen is eenvoudig: filteren op productgroepen, selecteren van de gewenste producten en plaatsen in de winkelwagen. Bij het afrekenen kiest de klant het aflever- en factuuradres. Na bevestiging van de bestelling gaat deze direct in behandeling. “In de webshop hanteren we onze bekende marktconforme prijzen”, verduidelijkt Hans Welting. Benieuwd hoe dit werkt? Klik hier en ontdek hoe u in enkele stappen uw bouwhekken en bijbehorende accessoires op locatie afgeleverd krijgt.

Snippit webshop

De voordelen 

☑️ Overal online bestellen: bestel uw vertrouwde Heras bouwhekken 24/7 online. Met uw computer, tablet of smartphone.

☑️ Overzichtelijk assortiment: duidelijk én up-to-date overzicht van alle producten. Handige filters helpen u bij de juiste keuze.

☑️ Online prijzen: de webshop geeft u onze online prijzen.  

☑️ Kies, klik, bestel: direct overzicht en bestellen in een handomdraai. Kiezen, klikken, bevestigen, besteld!

☑️ In control: overzichtelijke controle op uw kosten en bestellingen. Eenvoudig facturen opvragen of retouraanvragen regelen.

☑️ Persoonlijk advies: uw accountmanagers blijven bereikbaar voor vragen of projecten op maat.

Ga naar de webshop

 

Persoonlijk advies blijft

De online portal en webshop van Heras Mobile zijn handige tools. Voor specifieke eisen of projecten die maatwerk verdienen, blijft persoonlijk advies natuurlijk de basis. De komst van de portal en webshop doet dus niets af aan ons streven naar service en betrokkenheid. Dat blijft altijd voorop. Het blijft immers mensenwerk.

Picture of Stijn Bastianen

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via onderstaande button.