Heras Smart Access: een flexibel plug en play systeem voor de bouwplaats

Heras Smart Access biedt één oplossing voor beveiliging, toegangscontrole én aanwezigheidsregistratie. Het is eenvoudig in gebruik en veelzijdig in resultaat. In dit blog leest u over de ontwikkelingen die Heras Smart Access hebben gemaakt tot het flexibele en volwassen systeem dat het nu is. 

 

Volledig in de cloud

Tijdens de ontwikkeling van Heras Smart Access is vanaf het begin rekening gehouden met het feit dat uitvoerders tegenwoordig met veel verschillende systemen werken. De software is daarom ontwikkeld als een simpel plug en play systeem dat volledig in de cloud draait, zonder toeters en bellen met zo weinig mogelijk benodigde installaties ter plaatse. Daarnaast kan de software gemakkelijk via de cloud gekoppeld worden met andere systemen. Zo heeft de gebruiker altijd en overal het totale overzicht in één hand. Bovendien kan Heras Mobile haar service op hoog niveau aanbieden, omdat ze via de cloud haar klanten van afstand kan bedienen. 

 

Persoonsregistratie

Heras Smart Access maakt persoonsregistratie mogelijk via de cloud. Arbeidskrachten kunnen voor de start van de werkzaamheden worden aangemeld, zodat er geen kostbare tijd verspilt hoeft te worden aan het begin van een project met het handmatig invoeren van de persoonsgegevens. Naast dat Heras Smart Access een eigen arbeidskrachtenregistratiefunctionaliteit biedt in de vorm van de contractorsmodule, kan de software ook met andere registratiesystemen gekoppeld worden. Zo zijn er koppelingen met Keesing Authentiscan, De Bouwpas, Projectbox en ook Checkinatwork voor de Belgische aannemers. Ook kunnen er eenvoudig koppelingen gelegd worden met HR-pakketten en is er een koppeling met de VCA-database.

 

Aanwezigheidsoverzicht 

Inmiddels is het Heras Smart Access pakket uitgebreid met een 24-uurs aanwezigheidsoverzicht. Zo kan er door de klant een keuze gemaakt worden tussen het iedere dag beginnen met een schone lei of daadwerkelijke aanwezigheidsregistratie rond de klok. 

Aanwezigheid wordt geregistreerd op basis van het, al dan niet via de tourniquet, in- en uitchecken van de werknemers via de Heras Smart Access pas- of vingerafdrukscanner. 

De reporting van de software is aangepast op de benodigdheden binnen de bouw. Mandagenregisters kunnen met een simpele druk op de knop geautomatiseerd uit het systeem worden opgevraagd. 

 

Documentbeheer

Tevens is er een module beschikbaar waarmee documenten simpel beheerd kunnen worden in de cloud. Zodra het document verloopt, kan automatisch de toegang tot de bouwplaats worden ontzegd. 

 

Toegangscontrole: software en hardware in een

Heras Smart Access werkt in combinatie met de verschillende toegangspoorten van Heras Mobile en op hardware van de klant. Aan de hand van een vingerafdrukscanner en/of paslezer wordt er gecontroleerd toegang gegeven tot de bouwplaats. Dit biedt een compleet toegangscontrolesysteem en een snelle oplossing wanneer er een probleem ontstaat met de software of de hardware. Met de professionele helpdesk die bereikbaar is tijdens de werkuren van uw bouwplaats, heeft de klant daadwerkelijk één aanspreekpunt voor software en hardware.

 

Volledig overzicht van contractoren 

In de nieuwe contractormodule kan de keten van aannemers en onderaannemers gemakkelijk in beeld worden gebracht. Iedere (onder)aannemer kan zijn eigen werknemers in het systeem uitnodigen zonder dat het overzicht wordt verloren. Zo is er altijd een overzicht van wie er wanneer op de bouw aan het werk is.

 

Flexibele oplossing op maat

Heras Smart Access is doorontwikkeld tot een flexibele softwareoplossing. Het pakket van Heras Smart Access is opgebouwd uit modules en kan daardoor zo worden ingericht dat het precies aansluit op de behoefte van de klant. 

Daarnaast biedt Heras Mobile een projectspecifieke begeleiding waarbij de klant behoed wordt voor de valkuilen bij de opstart van het implementatietraject. 

Meer weten over Heras Smart Access? We komen graag langs om meer informatie te delen.

Vraag een gratis demo op locatie aan

Picture of Sjoerd van den Wijngaarden

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via onderstaande button.