Het plug and play systeem voor toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie op tijdelijke locaties

Smart Access van Heras Mobile: grip op de gehele bouwplaats met een betaalbare cloudoplossing

Ook uw bouwplaats professionaliseert. Wet- en regelgeving vragen investeringen in toegangscontrole en persoonsregistratie. Bij voorkeur vindt u een geautomatiseerd systeem. De huidige systemen op de markt zijn echter vaak complex en permanent.

Speciaal voor de bouwplaats ontwikkelden wij Heras Smart Access. Eén oplossing voor beveiliging, toegangscontrole én aanwezigheidsregistratie. Eenvoudig in gebruik, veelzijdig in resultaat. Download hier in een handige handout wat smart access voor u kan betekenen.

Toegangscontrole

Toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie in één

Wissel administratieve rompslomp in voor controle, nauwkeurigheid, overzicht en zekerheid. Bespaar tijd. 

Voldoen aan eisen afkomstig van opdrachtgevers, wetten & regels

Met behulp van Smart Access voldoet u eenvoudig aan alle wet- en regelgeving en bewijst u uw professionaliteit.

Direct toegankelijk, waar u ook bent (cloud)

De cloudoplossing is vanaf iedere locatie toegankelijk. Het systeem blijft functioneren indien u (tijdelijk) offline bent.

Een pakket dat aansluit bij uw eisen

Ieder project is anders. Met de verschillende pakketten van Heras Smart Access bepaalt ú hoe u de bouwplaats controleert.

Met één klik overzicht op al uw locaties

Met één druk op de knop weet u wie zich op uw terrein(en) bevindt en bevond. U heeft inzicht vanaf iedere gewenste locatie.

De basis voor een veilige bouwplaats

Bij een calamiteit weet u direct wie er op de bouwplaats is. Buiten werktijd blijft ongewenst bezoek buiten. 24/7 veiligheid.

Vraag een offerte aan voor Heras Smart Access

Offerte aanvragen
Play iconAanwezigheid controleren

Méér tijd op de bouw (en minder in de keet)

Voor ieder project levert het Smart Access toegangscontrole systeem haar eigen toegevoegde waarde. Maar dat het u tijd oplevert, staat buiten kijf. U concentreert zich op datgene waar u goed in bent: het bouwproject succesvol voltooien. Het systeem betaalt zichzelf terug.

 • Eenmalig autoriseren, tussentijds aanpassen
 • Snelle controle op werknemers
 • Op afstand toegang verlenen
 • Digitale persoonsregistratie
 • Kloppende input voor de salarisadministratie
Vraag een Demo aan
Realtime overzicht

Altijd en overal real-time overzicht op de bouwplaats

Op grote bouwplaatsen is er een continue in- en uitstroom van mens en transport. Wie is er op dit moment aanwezig op de bouw, en wie niet? Heras Smart Access is een cloudoplossing. Belangrijke data zijn vanaf iedere locatie op te halen. U heeft altijd een up-to-date overzicht van wie er aanwezig is op de betreffende locatie(s). Dat is prettig tijdens het dagelijks werk, maar ook veilig in geval van calamiteiten.

Vraag een Demo aan
Realtime overzicht

Persoonsregistratie met minimale tijdsinspanning

Handmatig toegang moeten verlenen en weigeren op verschillende bouwlocaties is geen optie meer. De uitvoerder moet weten wie zich op de bouwplaats bevindt en wie niet. Smart Access is persoonsregistratie en aanwezigheidscontrole ineen, met minimale tijdsinspanning voor de gebruiker. Hierdoor verdient het systeem zichzelf terug door minder administratie én een automatische opbouw van het mandagenregister.

Meer lezen over de automatische persoonsregistratie en aanwezigheidscontrole?

Download whitepaper

Smart Access van Heras Mobile: een complete toegangscontrole oplossing

Schuifpoort Axel - 7m Elektrisch

De ideale toegangsverschaffer tot úw bouwplaats.

De Heras Schuifpoort Axel is zeer eenvoudig en snel te plaatsen door de montage op een prefab betonnen fundatie. Het ontwerp van de schuifpoort integreert perfect in tijdelijke en semipermanente hekwerklijnen. Een slim ontwerp zorgt ervoor dat de poort robuust is en soepel loopt.
De Schuifpoort Axel heeft bij de enkelvoudige uitvoering een vrije doorgangsbreedte van 5 of 7 meter. Beide versies zijn zowel handbediend als elektronisch verkrijgbaar.

Specificaties

 • Afmeting Diepte (mm) : 1600
 • Afmeting Hoogte (mm) : 2000
 • Afmeting Breedte (mm) : 10675
 • Maaswijdte hoogte (mm) : 152
 • Maaswijdte breedte (mm) : 14
 • Verpakkingseenheid : 1

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

Sliding Gate Axel - 7m Electric

Sliding Gate Axel - 7m Electric

Sliding Gate Axel - 7m Electric

Slagboom compleet 6m

Flexibele oplossing voor toegang verlening.

De Heras mobiele slagboom wordt gebruiksklaar geleverd op een betonnen vloerplaat. Met de mee-scharnierende vangpaal wordt de totale opening van maximaal 6 meter optimaal benut. Infrarood dient gecombineerd te worden met de slagboom en voorkomt dat de boom naar beneden gaat als er een voer-tuig onder staat. De bediening is geautomatiseerd. Denk hierbij aan de bediening met een handzender, drukknop of GSM-module.

Specificaties

 • Afmeting Diepte (mm) : 800
 • Afmeting Hoogte (mm) : 1025
 • Afmeting Breedte (mm) : 6575
 • Verpakkingseenheid : 1

Downloads

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

Barrier complete 6m

Barrier complete 6m

Barrier complete 6m

Slagboom 4,7 mtr met rok & overklimprotectie

Voetgangers glippen makkelijk onder de standaard slagbomen door. Deze slagboom is voorzien van een rok en overklim protectie.

Het voorkomt dus dat men er onderdoor kan kruipen of overheen kan stappen. De hoogte van deze rok is 1300 mm. Deze betrouwbare slagboom heeft een maximale doorgang van 4,70 m inclusief vaste opvangpaal. De Heras mobiele slagboom wordt gebruiksklaar geleverd op een betonnen vloerplaat. Infrarood dient gecombineerd te worden met de slagboom en voorkomt dat de boom naar beneden gaat als er een voertuig onder staat. De bediening is geautomatiseerd. Denk hierbij aan bediening met een handzender, drukknop of GSM-module.

Specificaties

 • Certificaat : CE
 • Afmeting Diepte (mm) : 370
 • Afmeting Hoogte (mm) : 1115
 • Afmeting Breedte (mm) : 4830
 • Verpakkingseenheid : 1

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

Barrier with climb-over prevention skirt 4.7m

Barrier with climb-over prevention skirt 4.7m

Barrier with climb-over prevention skirt 4.7m

Heras Smart Access (Box)

Het plug and play systeem voor toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie op tijdelijke locaties.

De Heras Smart Access Box zorgt voor een betrouwbare netwerkoplossing op bouwlocaties, zonder gebruik van een vaste netwerkkabel. Ook uw bouwplaats professionaliseert. Wet- en regelgeving vragen investeringen in toegangscontrole en persoonsregistratie. Bij voorkeur wilt u een geautomatiseerd systeem. Speciaal voor de bouwplaats ontwikkelden wij Heras Smart Access. Eén oplossing voor beveiliging, toegangscontrole én aanwezigheidsregistratie. Eenvoudig en flexibel in gebruik, en veelzijdig in resultaat. Ieder project is anders, soms is slechts 1 onderdeel voldoende. Heras adviseert u graag over een werkende en betaalbare oplossing die u het beste past.

Specificaties

 • Afmeting Diepte (mm) : 170
 • Afmeting Hoogte (mm) : 380
 • Afmeting Breedte (mm) : 220

Downloads

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

Heras Smart Access (Box)

Heras Smart Access Combi Scanner

Vingerafdruk en paslezer in 1 voor het gecontroleerd verlenen van toegang.

Speciaal voor de bouwplaats ontwikkelden wij Heras Smart Access. Eén oplossing voor beveiliging, toe-gangscontrole én persoonsregistratie. Eenvoudig in gebruik, veelzijdig in resultaat. De Combi Scanner is met zowel pas als vingerafdruk te bedienen. De scanners zijn weersonafhankelijk en dus geschikt voor buitenge-bruik (IP65) en vandalismebestendig (IK08). Daarnaast zeer eenvoudig in gebruik en compatibel met al onze oplossingen.

Specificaties

 • Afmeting Diepte (mm) : 115
 • Afmeting Hoogte (mm) : 200
 • Afmeting Breedte (mm) : 80

Downloads

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Vluchtpoort 1,2m vleugel -2m hoog op voetplaat

Vluchtpoort op tijdelijke locaties voor snel ontruimen.

De Heracles vluchtpoort is het meest robuuste en veilige alternatief voor de standaard bouwheklooppoort. Deze volbad verzinkte draaipoort is voorzien van spijlen. De poortvleugels kunnen circa 180° draaien en de scharnieren zijn traploos nastelbaar. Ze hangen dus altijd recht, draaien soepel en geven voetgangers opti-maal de ruimte. Het geavanceerde basisslot maakt het moeilijk om de poort open te wrikken. Voor extra veiligheid is het basisslot van deze poort voorzien van een vluchtsluiting; u kunt van binnen naar buiten, maar niet andersom. Dit kan een gewenste optie zijn ter voorbereiding op een mogelijke calamiteit, waarbij het van levensbelang is dat aanwezigen zo snel mogelijk het terrein kunnen verlaten. Met een vlucht- of antipaniekslot is de gesloten poort altijd met een krukset, of knop van binnenuit te openen. De vluchtpoort wordt altijd uitgevoerd in combinatie met een vluchtsluitplaat, zodat de poort niet van buitenaf geopend kan worden. Optioneel kan de poort uitbreid worden met een deurdranger, zodat de poort automatisch sluit na openen.

Specificaties

 • Certificaat : CE
 • Afmeting Diepte (mm) : 100
 • Afmeting Hoogte (mm) : 2000
 • Afmeting Breedte (mm) : 1400
 • Maaswijdte breedte (mm) : 150
 • Verpakkingseenheid : 0

Downloads

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

Heracles Emergency gate 1,2m on base plate

Heracles Emergency gate 1,2m on base plate

Heracles Emergency gate 1,2m on base plate

Tourniquet compleet B700

Het één voor één toelaten van personen.

Om grip te houden op de toegang tot uw bouwterrein en mensen gecontroleerd toe te laten en/of te laten vertrekken is het mobiele tourniquet van Heras een uitstekende oplossing. Met dit draaihek, ook wel draai-kruis genoemd, heeft u maximale controle op de toegangsstroom. De mobiele tourniquet van Heras is voorzien van een elektromechanische vergrendeling. Na autorisatie is een lichte duw tegen het element voldoende voor het inzetten van de draaiende beweging. Na voltooiing van de beweging wordt het element weer automatisch vergrendeld. De tourniquet is uitermate geschikt voor tijdelijke locaties, zoals bouwter-reinen en events. Met een tourniquet van Heras investeert u in de veiligheid en uitstraling van uw terrein.

Specificaties

 • Certificaat : CE
 • Afmeting Diepte (mm) : 1600
 • Afmeting Hoogte (mm) : 2230
 • Afmeting Breedte (mm) : 1600
 • Verpakkingseenheid : 1

Downloads

Montage instructies

Vraag een Demo aan

Foto's

Turnstile complete B700
Ask RomeinBallast NedamBamBayer Crop ScienceBpcBurgland BouwDcv GroupDe NijsDu PrieDusseldorpEng EqinGubbels BvHegemanHendriksHooyberghs BvHurksIkeaKoninklijke MarineKuijpersLutosaPeinemannSiemensUbaVan WijnenZüblin

Lees meer over de toegevoegde waarde van toegangscontrole

Heras Smart Access toegangscontrole in vogelvlucht [Infographic]

Heras Smart Access toegangscontrole in vogelvlucht [Infographic]

Wie is waar en wanneer op de bouw? Daar ben je iedere dag van op de hoogte met het Heras Smart Access toegangscontrolesysteem. Waarom dat onmisbaar is voor de bouw, vertellen we je graag in deze infographic.

Lees meer
10 voordelen van geautomatiseerde toegangscontrole op de bouw

10 voordelen van geautomatiseerde toegangscontrole op de bouw

Persoonsregistratie is binnenkort geen keuze meer, maar een eis. De hoofdaannemer wordt verplicht tot het registreren van werknemers, bezoekers en onderaannemers op de bouwplaats. Er komt daarom steeds meer aandacht voor toegangscontrole. Met geautomatiseerde toegangscontrole kan een hoop rompslomp worden voorkomen. Deze 10 voordelen laten zien dat er tijd, geld en energie valt te winnen/besparen op de bouwplaats.

Lees meer
Een Plug & Play systeem: de technische werking van Heras Smart Access toegangscontrole

Een Plug & Play systeem: de technische werking van Heras Smart Access toegangscontrole

Om professionals op de bouwplaats tegemoet te komen in de verplichtingen rondom urenregistratie en toegang voor personen en voertuigen ontwikkelde Heras de module Smart Access. Dit systeem blinkt uit in eenvoud, maar is zeer veelzijdig in resultaat! In dit blog beschrijf ik in vogelvlucht de technische werking van het systeem.

Lees meer