Heras levert complete pakket van hekwerk tot geregistreerde toegangscontrole

Een prachtproject waarbij de opdrachtgever heeft aangegeven ten allen tijde te willen weten wie zich op het werk bevindt.

Heras levert complete pakket van hekwerk tot geregistreerde toegangscontrole
- Yves Spooren
van Vanhout.pro

In het Centraal Station van Antwerpen wordt druk gewerkt aan een klein attactiepark met stripverhalen museum. Een prachtproject waarbij de opdrachtgever heeft aangegeven ten allen tijde te willen weten wie zich op het werk bevindt. Onderdeel van deze controle waren “Herassen”. En zo kwam men bij Heras terecht. Naar aanleiding van de vraag werd een voorstel gedaan voor het hekwerk van 2.45 meter hoog en toegangscontrole middels een pasjes systeem en tourniquet. Er is voor Heras gekozen vanwege het totaalpakket aan dienstverlening in combinatie met de competitieve prijs.

Zodoende is eind januari in het centraal station van Antwerpen zo’n 150 strekkende meter Heras M550 anti climb werfhek geplaatst van 2.45 meter hoog. Naadloos aansluitend op het tourniquet met paslezer. Bij de werfleider is een pascreator geïnstalleerd. Op dit moment vindt de registratie enkel nog lokaal plaats. In een latere fase van de bouw zal gebruik worden gemaakt van de service om door Heras een directe doorkoppeling naar RSZ te realiseren. Eerste reactie van de werfleider was erg goed. “Voldoet compleet aan de verwachtingen en is precies wat op dit project nodig is”. Tijdens de openwerven dag zullen 300 VIP bezoekers via de tourniquet het project en de VIP ruimte gaan bezoeken.

Adviesgesprek aanvragen