42/42 High Security Klem

Vergroot de veiligheid op de bouwplaats

42/42 High Security Klem
42/42 High Security Klem-1
42/42 High Security Klem-2

De High Security klem vergroot de veiligheid op de bouwplaats

De High Security klem zorgt ervoor dat niet iedereen het hekwerk kan openmaken en de hekwerklijn kan verstoren. De door Heras ontwikkelde High Security bouwhek klem is voorzien van een moer-beveiliging. Een hoog opstaande kraag voorkomt dat met standaard gereedschap de klem kan worden losgemaakt. Alleen met een speciaal ontwikkelde sleutel kan deze bouwhekklem worden ge(de)monteren. Deze sleutel kan alleen bij aanschaf van HS klemmen worden afgenomen. Er is ook een variant voor semi-permanent gebruik. De High Security klem is daarmee de veiligste oplossing om ieder type bouwhek met elkaar te verbinden. De uitvoerder controleert de afgifte van de speciale sleutel en hoeft niet elke dag het gehele terrein te checken op openstaande hekken.

  • Snelle veiligheid
  • Functioneel
  • Schrikt onbevoegd bezoek af

Montage van een high security hekklem

Je plaatst eerst het bouwhek in de blokken. Nu ga je de bouwhekken koppelen met de High Security klem. Draai de moer los en draai de schildjes van elkaar. Draai de schildjes 90 graden, waardoor je de ene helft tussen het hek kunt doen en vervolgens weer terugdraait. De bouwhekklem kan nu weer vastgedraaid worden. Het advies is om deze speciale sleutel op een elektronische ratel te plaatsen.

Bouwhekklemmen voor semi-permanent gebruik

Er is ook een High Security bouwhekklem geschikt voor semi-permanente montage, waarbij de bouwhekken met klemmen aan palen worden bevestigd. De schildjes van een standaard uitvoering zijn geschikt om te plaatsen om een 42 mm ronde buis. Bij de semi-permanent klemmen zijn de schildjes aan 1 zijde geschikt gemaakt voor het plaatsen om een buis met een doorsnede van 60 mm. Zo is vast ook echt vast.

Specifications
  • Art.: E0101
  • Hoogte 55 mm
  • Breedte: 130 mm
  • Diepte: 3 mm
  • Verpakkingseenheid: 25
  • Gewicht: 0,44 kg
BAM Maastricht
U mag Joep alles vragen.
Hij helpt u graag.

Joep Coenen

Business Unit Manager Benelux

BU Benelux_Joep Coenen
42/42 High Security Klem

Kies dit product

42/42 High Security Klem

Vergroot de veiligheid op de bouwplaats