42/42 Standaard Bouwhek Klem

Eenvoudig vergrendelen van bouwhekken

42/42 Standaard Bouwhek Klem
42/42 Standaard Bouwhek Klem-1
42/42 Standaard Bouwhek Klem-2

Standaardklem om bouwhekken met elkaar te verbinden

De standaardklem is de basisoplossing om bouwhekken met elkaar te verbinden. Iedere klem wordt aan de binnenzijde van het terrein dichtgedraaid met een steeksleutel nummer 19. Heras heeft voor ieder werk de juiste hekwerkklemmen. Ook varianten die alleen met een speciale sleutel zijn te openen. Een tijdelijk hekwerk dat op de juiste manier is gemonteerd en gekoppeld vormt een optimale afbakening van de bouwplaats.

  • Functioneel
  • Eenvoudig

Montage van een bouwhekklem

Je plaatst eerst het bouwhek in de blokken. Nu ga je de bouwhekken koppelen met een klem. Draai de moer los en draai de schildjes van elkaar. Draai de schildjes 90 graden, waardoor je de helft van de klem tussen het hek door kan steken en hem vervolgens weer terugdraait. De bouwhekklem kan nu weer vastgedraaid worden. Het advies is om dit met een slagmoersleutel te doen in plaats van een ratel. Dit om de sleutel zo recht en stabiel mogelijk op de moer te houden.

Bouwhekklemmen in alle soorten en maten

Naast de standaardklem is er ook een high security uitvoering. En een klem geschikt voor semi-permanente montage, waarbij de bouwhekken met de klemmen aan palen worden bevestigd. De High Security klem is alleen met een speciale sleutel te openen en te sluiten. Dit vergoot de veiligheid op de bouwplaats aanzienlijk. De schildjes van een standaard klem zijn geschikt om te plaatsen om een 42 mm ronde buis. Bij de semi-permanent klemmen zijn de schildjes aan 1 zijde geschikt gemaakt voor het plaatsen om een buis met een doorsnede van 60 mm. Zo is vast ook echt vast.

Specifications
  • Art.: E0102
  • Hoogte 55 mm
  • Breedte: 130 mm
  • Diepte: 3 mm
  • Verpakkingseenheid: 25
  • Gewicht: 0,45 kg
BAM Maastricht
U mag Joep alles vragen.
Hij helpt u graag.

Joep Coenen

Business Unit Manager Benelux

BU Benelux_Joep Coenen
42/42 Standaard Bouwhek Klem

Kies dit product

42/42 Standaard Bouwhek Klem

Eenvoudig vergrendelen van bouwhekken