Heras Smart Access is te koppelen met andere software zoals Projectbox en Bouwpas

Tijd die u wint met software voor de bouw, wilt u niet direct weer inleveren aan andere administratieve rompslomp. Dat is logisch. De verschillende softwareoplossingen die ID-controle, persoonsregistratie of andere rapportage mogelijk maken, moeten het dagelijkse werk juist verlichten in plaats van meer werk opleveren! Daarom is het fijn om te weten dat het Heras Smart Access toegangscontrolesysteem compatibel is met verschillende andere softwareoplossingen voor de bouw. Dat scheelt u geld, tijd en energie.

 

Heras Smart Access: een eenvoudig en flexibel systeem voor de bouw

Er zijn verschillende frustraties te noemen waarom u kiest voor een vorm van geautomatiseerde toegangscontrole en persoonsregistratie op zijn bouwplaats: 

  • U krijgt boetes omdat er niet aan wet- en regelgeving wordt voldaan;
  • U moet iedere dag weer elke individuele medewerker op de bouw controleren;
  • U moet handmatig toegang verlenen en weigeren op verschillende bouwlocaties; 
  • U weet niet wie zich op de bouwplaats bevindt;
  • U heeft te maken met faalkosten door diefstal en vandalisme.

U wilt alleen niet in ieder afzonderlijk systeem dezelfde gegevens opnieuw invoeren, alle systemen los van elkaar beheren of voor ieder project met andere software werken. Dat zou namelijk betekenen dat de tijd die u hebt gewonnen met het aanschaffen van de software, weer kunt inleveren. 

Heras Smart Access is één systeem voor vooraanmelding, persoonsregistratie en toegangscontrole. Er is bij de ontwikkeling van het toegangscontrolesysteem goed nagedacht over koppelingen met de bestaande systemen in de markt en het gebruik op bouwlocaties. 

 

Koppeling met meerdere systemen

Heras Smart Access is een systeem dat volledig in een goed afgeschermde cloudomgeving draait. Hierdoor zijn er weinig benodigde installaties ter plaatse nodig zijn. Dit draadloos toegangscontrolesysteem werkt overal dankzij 4G en werkt ook bij uitval van internet door. 

Omdat Heras Smart Access een cloudoplossing is, kan het aan vrijwel ieder online systeem gekoppeld worden. Denk aan: 

  • Projectbox: Projectbox is een online platform waarop bedrijven en bouwplaatsmedewerkers zich vooraf voor een project registreren. Het voordeel is dat de gegevens maar één keer hoeven ingevoerd te worden. Zodra de bedrijfs- en persoonsgegevens ingevoerd zijn, zijn ze voor al de volgende projecten beschikbaar. Dit voorregistratiesysteem met projectintroductie kan aan Heras Smart Access gekoppeld worden. 

  • Bouwpas: Bouwpas is een platform voor aanwezigheidsregistratie. Ook bij Bouwpas hoeft u uw gegevens maar één keer in te vullen. Voor elk volgend project, ook voor verschillende hoofdaannemers, bent u met één klik klaar. Heras Smart Access sluit ook goed aan op Bouwpas.

  • Keesing Authentiscan: Keesing Authentiscan is de volledige geautomatiseerde oplossing voor de controle van legitimatiedocumenten. Het gebruik van Keesing Authentiscan verzekert u ervan dat het getoonde legitimatiedocument echt is. Ook Heras Smart Access en de software van Keesing sluiten goed op elkaar aan.

Het Heras Smart Access systeem bestaat uit een box en een scanner. Het systeem werkt met verschillende hardware, zoals een tourniquet of schuifpoort. Met een paslezer en/of vingerafdrukscanner kunnen alleen personen de bouwplaats  betreden die aangemeld zijn. Projectbox en Bouwpas leveren hierbij de software voor de registratie van het bouwpersoneel. 

Wilt u eerst meer leren over het Heras Smart Access systeem? Lees alles over Heras Smart Access in de uitgebreide brochure of neem contact met ons op.

Download brochure

Picture of Sjoerd van den Wijngaarden

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via onderstaande button.