Dranghekken / Geleiding

Dranghekken voor verkeer en publiek.

De lage hekken van Heras Mobile zijn geschikt om (grote groepen) mensen op afstand te houden en verkeer in goede banen te leiden. U kunt de hekken tevens inzetten om een gebied af te zetten of om een looppad te creëren voor het veilig geleiden van mensen. Heras hekwerken biedt een variëteit aan soort, gewicht en afmeting van hekken, waaronder 1 meter hoge bouwhekken, dranghekken, CityFence 1 meter en de valbeveiliging voor bouwplaatsen. Verder kunt u kiezen uit diverse accessoires waarmee het hek op uw specifieke situatie wordt aangepast.

Bekijk hieronder het ruime aanbod van verkeer en publiek hekken voor een oplossing passend bij uw situatie. De specialisten van Heras Mobile adviseren u graag, dus neemt u gerust contact met ons op.


Download hier de Heras Mobile Fencing & Security Product Brochure:

Download de brochure   Offerte aanvragen

Dranghekken / Geleiding varianten & specificaties

Bouwhek M100 (1,2m*3,5m) + Haak & Oog

Het combineert de eigenschappen en het uiterlijk van een bouwhek met het gemak van een dranghek. Een stalen voetplaat voorkomt struikelen. De haak & oog verbinding zorgt ervoor dat het gebruik van klemmen niet noodzakelijk is. Het M100 is ook geschikt om middels een speciaal opzetstuk op een 2 meter hoog bouwhek te plaatsen. Op deze wijze creëert u een totaalhoogte van 3,2 meter. Daarnaast biedt Heras opzetstukken welke plaatsing op roadbarriers mogelijk maakt.

Specificaties

 • Afmeting Breedte : 3500 mm
 • Afmeting Hoogte : 1200 mm
 • Verpakkingseenheid : 68
 • Materiaal hekwerk : Staal
 • Maaswijdte hoogte : 250 mm
 • Maaswijdte breedte : 100 mm

Downloads

Montage instructies

Foto's

3D M100 Mobile fence 1.2m*3.5m + H&E

3D M100 Mobile fence 1.2m*3.5m + H&E

3D M100 Mobile fence 1.2m*3.5m + H&E

M100 hook & eye

Dranghek M125 - 19 spijls

Een ideale afscheiding om grote groepen mensen in bedwang te houden. De maximale spijlafstand van 100mm maakt het hek kind- en diervriendelijk. Het is veilig om aan dit stabiele dranghek doeken te bevestigen. Tevens beschikt het robuuste hek over een metalenplaatje waar uw reclame op geplaatst kan worden. De robuustheid dankt dit dranghek aan haar sterke voeten, de dubbele haak verbinding en naverzinkte productie. Het sterke fame zorgt ervoor dat het hek niet door zal buigen, wanneer toeschouwers erop gaan staan.

Specificaties

 • Afmeting Breedte : 2500 mm
 • Afmeting Hoogte : 1100 mm
 • Verpakkingseenheid : 55
 • Materiaal hekwerk : Staal
 • Aantal verticale spijlen : 19
 • Spijlafstand : 100 mm

Downloads

Montage instructies

Foto's

3D M125 Crush Barrier 19 bars

3D M125 Crush Barrier 19 bars

3D M125 Crush Barrier 19 bars

C032000 M125 Crush barrier 19 - bars

Gebruik maken van de Multi inzetbaarheid van dranghekken

Lage bouwhekken kunnen met een koppelstuk op een bouwhek van 2 meter hoog worden geplaatst zodat u een hekwerk hoogte van 3 meter heeft. Heras levert alternatieven voor fundatie, zoals een stalen voetplaat om struikelgevaar te voorkomen of om hekken eenvoudig op roadblockers te plaatsen.