Persoonlijke ondersteuning bij Heras Mobile Fencing & Security

Een langdurige samenwerking begint met goed luisteren naar onze klanten

Jaarbeursplein_bouw_city fence (3)

Onze specialisten staan altijd voor u klaar

Heras Mobile is een betrouwbare partner die klantspecifiek in kaart brengt wat er nodig is. We geven advies, luisteren naar u en proberen uw wensen zo goed mogelijk te realiseren.

Joep Coenen_BU Manager

Wij kennen u en u kent ons

We vinden het belangrijk dat we benaderbaar zijn. Klanten worden daarom nooit als nummertje behandeld; u weet altijd met wie u in gesprek bent. We komen ook naar u toe om mee te denken over een oplossing.

Heras Noise Control Barrier 2.0 E0805 no filter(35)

Het draait om een totaalontzorging

Van een bouwhek op een blok zetten tot de plaatsing van een tourniquet of schuifpoort, we bieden een totaalpakket aan. Dat begint met een persoonlijk gesprek en een offerte en eindigt met montage en aftersales.

Jaarbeursplein_bouw_schuifpoort (4)

“Klanten vragen vaak welke bouwhekken ze moeten inzetten om te voorkomen dat mensen op de bouwplaats komen. Ze kiezen dan voor Heras Mobile, omdat wij een goed advies geven.”

Stef Manders

Accountmanager

Een paar verbluffende feiten

1.200+

adviesgesprekken per jaar

45+

demo's van Smart Access per jaar

4

verkoopkantoren in Europa

50+

internationale transporteurs

Stef Manders_Accountmanager

Stef Manders, accountmanager bij Heras Mobile, geeft u graag een klantspecifiek advies.

#VraagHetHeras

Persoonlijke relaties met onze klanten leiden tot hoge klanttevredenheid

We hebben accountmanagers, montageleiders en (elektro)monteurs in dienst die naar u toe komen om uw wensen te bespreken. Zo heeft u altijd een contactpersoon die graag met u meedenkt over tijdelijke beveiliging.

In 58

landen nemen klanten onze producten af

Onze klantbelofte: wij kiezen voor persoonlijk contact en nemen de telefoon gewoon op

Waarom is persoonlijke ondersteuning zo belangrijk? De meeste projecten worden uitgevoerd op basis van de relatie die een van onze medewerkers met de klant heeft. We investeren dan ook in het opbouwen van langdurige relaties door steeds te luisteren naar de wensen. Wie goed contact heeft met zijn klanten, snapt waar de behoeften vandaan komen en geeft daardoor betere adviezen.

Een persoonlijke relatie met een klant is dus van groot belang. Daarom is persoonlijke ondersteuning een van de vier pijlers van Heras Mobile. Van a tot z, wij nemen uw zorgen uit handen. Dat is de meerwaarde die wij bieden.

We beschikken over kennis en ervaring, waardoor we een passend en gespecialiseerd advies geven. Op het moment dat u er niet uitkomt, staat ons team voor u klaar om met u mee te denken over tijdelijke perimeterbeveiliging. Die ondersteuning begint met uw wensen in kaart brengen en een offerte opstellen en wordt gevolgd door een order en montage. Op het moment dat de bouwhekken en poorten geplaatst zijn, lopen we altijd nog een rondje over uw terrein om te checken of alles in orde is. Wilt u de hekken huren, dan kan dat. Dan komen we de hekken weer netjes ophalen als uw project zover is.

c0102000 heras bouwhek semi permanent no filter (4)

De juiste bouwhekken, poorten en accessoires voor elke situatie.

Kom alles te weten.

20 pagina's

Het is 9 minuten goed besteed

Bouwhekken, poorten en accessoires

Heras Mobile gelooft dat een veilige werk- en leefomgeving een voorwaarde is om onbezorgd te leven. Onze bouwhekken, poorten en accessoires leveren daaraan een concrete bijdrage. 

Hekken

Heras Mobile biedt kwalitatieve bouwhekken en dranghekken voor verschillende sectoren. Wij verkopen en verhuren hoogwaardige bouwhekken in verschillende afmetingen met een lange levensduur.

Toegang

De bouwplaats is altijd dynamisch. Heras Mobile biedt beveiliging, toegangscontrole en persoonsregistratie. Onbevoegden op de bouwplaats zijn daardoor verleden tijd.

Wat bieden we nog meer...

We bieden meer dan bouwhekken en toegang tot de bouwplaats. Verschillende accessoires en diensten zorgen ervoor dat u uw bouwhekken eenvoudig kan vergrendelen, verstevigen en beveiligen.

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via onderstaande button.