Boskalis realiseert N69 met 6KM Heras bouwhekken

Heras valt als leverancier op door een snelle, correcte en veilige montage. Alles is en wordt volgens afspraak uitgevoerd.

Boskalis realiseert N69 met 6KM Heras bouwhekken
- Ben Helderop
van Boskalis Nederland B.V.

Boskalis Nederland BV realiseert op dit moment het project "Aanleg N69 aansluiting Luikerweg op de snelweg A67". Ben Helderop is uitvoerder op dit project. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, is 6Km aan tijdelijk hekwerk nodig. Boskalis heeft een raamcontract met Heras Mobile Fencing & Security. Op basis van dit contract werd contact gelegd voor dit project. Na gesprekken met Heras account manager Stef Manders werd de opdracht verstrekt. Inmiddels zijn de volgende producten geleverd en gemonteerd door Heras:

  • 1.648st. Bouwhekken type M400 (voorverzinkt en voorzien van ingelaste hoekstukjes)
  • 723st. Buizen
  • 990st. Kunststofblokken
  • 3.652st. Klemmen

1.940 meter bouwhek is semipermanent gemonteerd met 38 dubbele bouwhekpoorten. Voor deze levering waren 8 transporten benodigd.

Aan Ben Helderop vroegen we wat zijn ervaring met Heras is op dit project:

"Er is goed gewerkt door de mensen van Heras. De montage is perfect en snel uitgevoerd. Wij werken bij Boskalis veilig. Het is dan ook goed te zien dat Heras ruim voldoet aan onze wensen op het gebied van veilig werken. Alles is volgens afspraak uitgevoerd." 

"Heras heeft mij verrast vanaf de snelle opstart van het project tot realisatie en oplevering."

"De medewerkers van Heras hebben zich weten te onderscheiden met echte service, een snelle levering, goede communicatie , vragen worden snel opgepakt en verwerkt tot slot zijn de onderhandeling open en eerlijk afgerond."

Boskalis kijkt uit naar de verdere realisatie van dit project op een bijzondere locatie. Het project loopt door agrarisch / natuurgebied om de aansluiting te realiseren. Hier wordt met alle werkzaamheden rekening mee gehouden.