Complete ontzorging met Heras bouwhekken en toegangscontrole voor Vrolijk BV

“ Heras denkt goed mee en dat bevalt ons goed.”

Complete ontzorging met Heras bouwhekken en toegangscontrole voor Vrolijk BV
- Bart Vissers
van Bouwbedrijf Vrolijk BV

In Almere bouwt Bouwbedrijf Vrolijk BV aan een groot nieuw en duurzaam distributiecentrum in opdracht van supermarktketen LIDL NL. Lidl gaat met het distributiecentrum in Almere voor de hoogst haalbare BREEAM certificering, namelijk 5 sterren Outstanding. 

Op een voorgaand project van Bouwbedrijf Vrolijk in Barendrecht verzorgde Heras de toegangscontrole middels Heras Smart Access. Naar aanleiding van deze samenwerking werd ook dit keer Heras benaderd om mee te denken over de juiste oplossing. 

Wat heeft Heras Mobile Fencing & Security gerealiseerd:

  • 2km bouwhek waarvan 1890m1 op blokken en 150m1 semi-permanent aan palen
  • 1 slagboom met rok voorzien van GSM module
  • 1 tourniquet
  • Heras Smart Access software incl. scanners met paslezers

Samenwerking

Uitvoerder van Vrolijk BV Wilco den Besten geeft aan dat er prima is gewerkt door Heras. “ De afspraken zijn keurig verlopen. En na de werkzaamheden hebben de monteurs ook dit keer het werk goed achtergelaten.”

Begeleiding vooraf

Wat opviel bij den Besten is de begeleiding vooraf. Hierbij doelt hij op het onderdeel van de toegangscontrole. “ Door ons vooraf goed in te lichten en goede voorbereidingen te treffen zijn vele zaken vooraf getackeld. Hierdoor waren er ter plaatse geen verrassingen en weinig vragen. “  

De gekozen oplossing

Werkvoorbereider Bart Vissers van Vrolijk BV geeft aan dat keuze voor een slagboom met rok is gemaakt op basis van de gebruiksvriendelijkheid en bediensnelheid.

Wij gebruiken vaker schuifpoorten. Op deze locatie vinden zeer veel transportbewegingen plaats naar en vanaf de bouwplaats.  Om al onze onderaannemers zo soepel mogelijk te laten werken kiezen we hier voor een snelle en gebruiksvriendelijke oplossing.  

Service

Wanneer er op een bouw iets defect gaat kan het vaak ter plaatse opgelost worden. Op het gebied van toegangscontrole zijn de specialisten van Heras soms nodig. Afhankelijk van het defect kan op afstand geholpen worden om het op te lossen of een noodvoorziening te treffen. Wanneer er ter plaatse toch ondersteuning nodig is kwam het voor dat er op vrijdagmiddag naar Heras gebeld werd en dat de monteur op maandagochtend ter plaatse kon zijn om het op te lossen. Dat zou voor den Besten sneller mogen. Heras onderzoekt inmiddels hoe het de service kan optimaliseren. 

Ervaring

Op de vraag hoe Vissers de oplossingen van Heras ervaart geeft hij aan 

Op dit moment verloopt alles naar behoren, ik krijg er niet tot nauwelijks klachten over en dat is wat telt!
Ik was bekend met het systeem van Heras op voorgaande projecten van bouwbedrijf Vrolijk, vandaar dat ik weet wat Heras doet en kan betekenen. We hebben de ervaring van voorgaande projecten meegenomen en op dit net opgestarte werk toegepast. Hierin denkt Heras goed mee en dat bevalt ons goed.
Heras weet zich te onderscheiden door het ontzorgen van de klant, dat is voor ons een grote pré.
Offerte aanvragen