Met de 1m hoge Heras hekken sluiten we wel iets af maar behouden we zicht over de werken.

De lage hekken zijn handig om te plaatsen, stabiel en handzaam. Ideaal om mensen afstand te laten houden.

Met de 1m hoge Heras hekken sluiten we wel iets af maar behouden we zicht over de werken.
- Tim Vercauteren
van ATF NV

ATF is een prachtig, modern gekend infrastructuur bedrijf in het noorden van Antwerpen. Tim Vercauteren is er Hoofd van de technische dienst. Wij vroegen hem naar het gebruik van de lage Heras hekken op hun projecten.

Wij zetten deze hekken in bij zowel onze industriële als private klanten. Dit kunnen projecten zijn in nieuwbouw, herstellingen en renovaties.

Deze hekken gebruiken wij veel en graag omdat deze handiger zijn om te plaatsen (geen schoren nodig, lichter in gewicht). Dit alles wel steeds in samenspraak met de opdrachtgever.

Door deze hekken te gebruiken sluit je wel iets af maar behoud je wel een zicht over de werken.

De 1m hoge hekken kunnen zowel in blokken geplaatst worden als met stalen voetplaten. Met deze laatste oplossing wordt het risico op struikelen geminimaliseerd. Daarnaast kunnen de voetplaten aan de ondergrond verankerd worden voor extra stabiliteit. Bij ATF wordt op de fabrieken vaak met een Manitou heftruck over de blokken gereden. Het voordeel van de platte voetplaten is voor hun dan ook dat deze niet kapot gereden worden.

De samenwerking met Heras ervaren wij steeds positief. Er is steeds een snelle, correcte communicatie. De levertermijnen zijn meestal ook positief. 
De gepersonaliseerde hekken gebruiken wij ook graag omdat “iedereen” deze hekken graag gebruikt.

ATF kiest voor klant specifieke naambordjes op de hekken. Dat is een mogelijkheid bij ieder type bouwhek. Het verhoogt de herkenbaarheid van uw firma. Een manier voor reclame welke niet te missen is.

Offerte aanvragen