Beveiligen

Mechanisch én elektronisch beveiligen

Detectie- en camerasystemen zijn een vak apart  

Heras Mobile is dé specialist in tijdelijke perimeter protectie. We hebben alle kennis voor mechanische en elektronische beveiliging. We blinken uit in het verkopen, verhuren en installeren van hekken, poorten en geautomatiseerde systemen voor toegangscontrole (Heras Smart Access). Te allen tijde tijdelijk. 

Wilt u breder en dieper investeren in tijdelijke beveiliging? 

Dan verwijzen we u graag door naar gespecialiseerde partners op het gebied van detectie- en camerasystemen. We kennen de weg in een markt die qua technologie iedere dag anders is. We waren destijds niet voor niets de pionier in dit metier.

Indien u dat wenst, schakelt u ons in voor de totale projectcoördinatie. Heras Mobile verzorgt dan de regie over de mechanische buitenste schil, de elektronische toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie én de inhuur/aansturing van specialisten in tijdelijke (camera)beveiliging. 


Download hier de Heras Mobile Fencing & Security Product Brochure:

Download de brochure  

Bouwplaats beveiliging is meer dan een systeem plaatsen

Onder veiligheid op de bouwplaats valt uiteraard ook het gehoor van uw medewerkers. Zowel gehoorbescherming als goede communicatie met elkaar. Heras biedt daarvoor de Noise Control Barrier. Een gewatteerd doek wat tot 20dB geluid reduceert.