Montage van uw bouwhekken

Onze montageploegen staan klaar om het werk voor u uit handen te nemen. Kiest u er toch voor om de montage zelf te organiseren?

Onze montageploegen staan klaar om het werk voor u uit handen te nemen. Ze zorgen voor de (de)montage van uw gehuurde en/of aangekochte tijdelijke hekwerken, zodat u ongestoord kunt doorwerken. Kiest u er voor om de montage zelf te organiseren? Vergeet dan niet om de Heras Hekdrager mee te bestellen. Bekijk onderaan de pagina het filmpje over deze handige tool. We hebben we voor u duidelijke montage-instructies beschikbaar. Klik hier voor de downloads. Of bekijk de installatie films op YouTube. In deze PDF vindt u alle montage-instructies gebundeld met links naar de filmpjes.

Semi-permanente plaatsing van bouwhek

Onze monteurs zijn experts op het gebied van semi-permanente oplossingen. Wij hebben standaardoplossingen waarbij palen in de (verharde)grond worden gedreven en de bouwhekken middels klemmen tussen de palen worden bevestigd. Deze zijn eventueel uit te breiden met puntdraad en poorten. Ook alternatieven zijn direct bij Heras beschikbaar. Wilt u een houten schutting of gaashek of wilt u palen in de grond laten drijven? De klant vraagt, wij draaien. Lees hier meer over semipermanente opstellingen.

Complete ontzorging

Naast de Heras bouwhekken monteren wij uiteraard ook al onze oplossingen voor toegangscontrole. Van slagboom tot tourniquet voorzien van Heras Smart Access. Een Heras-adviseur bespreekt met u de gewenste situatie waarna een vrijblijvend plan met prijsopgave volgt.

Wanneer u bouwhekken wenst op locaties met hoge veiligheidseisen zoals een vliegveld of de petrochemie is dat ook mogelijk. Onze monteurs beschikken over de juiste papieren en onze veiligheidscoördinator draagt zorg voor de juiste begeleiding. Ook wanneer er Heras bouwhekken in de nachtelijke uren langs de snelweg geplaatst dienen te worden.

Vraag hieronder een adviesgesprek aan 

Adviesgesprek aanvragen

Montage van uw bouwhekken varianten & specificaties

Monteren bouwhek semi-permanent

De semi-permanente oplossing bestaat uit bouwhekken die met High Security klemmen aan palen worden gekoppeld. De palen worden ongeveer een meter in de grond geslagen. Hieraan worden, met vier klemmen, de hekken gemonteerd. Blokken en schoren worden vervangen door buizen Ø60, waardoor u ruimte wint. Semi-permanente bouwplaatsbeveiliging biedt meerdere voordelen. Een strakke perimeter staat voor orde en netheid en bevestigt uw kwaliteitsimago. Een staalmat bouwhek is meerdere malen te gebruiken, een gaashek vaak eenmalig. Poorten zijn eenvoudig inpasbaar. De oplossing is voor ieder project flexibel toepasbaar. U gebruikt uw eigen hekken, koopt of huurt ze.

Specificaties

  • Verpakkingseenheid : 0

Downloads

Montage instructies

Foto's

M500 semi-permanent

42/60 High Security Klem

Hekdrager

De Hekdrager geeft de monteur betere grip op het hek. Door het slimme design en de positie waar het hek wordt opgetild, wordt het gewicht beter verdeeld. De rug en schouders worden hierdoor ontlast.

De beste uitvindingen blinken vaak uit in eenvoud. Deze vinding is in eigen huis in samenwerking met studenten van de Fontys Hogeschool Techniek en Logistiek ontwikkeld.

Specificaties

  • Afmeting Breedte : 150 mm
  • Afmeting Hoogte : 60 mm
  • Afmeting Diepte : 100 mm
  • Verpakkingseenheid : 36

Downloads

Montage instructies

Foto's

Fence lifting tool 3D

Fence lifting tool

Fence lifting tool

Fence lifting tool