Tourniquets

Uitermate geschikt voor tijdelijke locaties, zoals bouwterreinen en events

Bij het beveiligen van een bouwplaats gaat het er niet alleen om onbevoegden buiten de bouwplaats te houden. Het gaat er ook om overzicht te krijgen en te houden op wie zich op de bouwplaats bevindt, dat doe je met toegangscontrole.

Dit kan worden gerealiseerd met o.a.:

Op deze pagina leest u meer over de tourniquets die wij leveren. 

Onderaan deze pagina treft u de technische product informatie over het mobiele tourniquet van Heras. 

Hoe laat u personen één voor één binnen?

Om grip te houden op de toegang tot uw bouwterrein en mensen gecontroleerd toe te laten en/of te laten vertrekken is het mobiele tourniquet van Heras een uitstekende oplossing. Met dit draaihek van Heras heeft u maximale controle op de toegangsstroom. In combinatie met het Heras Smart Access toegangssysteem weet u bovendien altijd exact wie er op uw terrein (geweest) is.

Welke voorbereidingen moet ik treffen voor een Heras tourniquet geplaatst kan worden?

Een vlakke ondergrond en 230V volstaat. Het draaihek is een Plug & Play oplossing er zijn geen netwerkkabels nodig. Heras zorgt voor directe installatie op locatie.

Hoe werkt het mobiele draaihek van Heras?

U heeft in de basis keuze uit 3 opties:

  • handmatige bediening
  • geautomatiseerde toegangscontrole met pas en/of
  • geautomatiseerde toegangscontrole met vingerafdruk

Bij de handmatige bediening kunnen personen 1 voor 1 naar binnen. Er wordt niet geregistreerd wie en wanneer. U voorkomt hiermee wel dat er groot materieel mee naar binnen of buiten genomen kan worden.

Wanneer u wilt dat het tourniquet werkt op een pas kunnen wij de passen voorbereiden en bijleveren. Het kan ook zijn dat uw werknemers en onderaannemers al over een eigen bouwpas beschikken. Dat is geen probleem. De software kan ook met andere registratiesystemen gekoppeld worden. Meer weten? Lees hier meer.

Ook toegang via een biometrie vingerscan is mogelijk. Uiteraard is ook een combinatie van de vingerafdruk en pas mogelijk. Een pasje wordt nogal eens vergeten. Het kost onnodig veel tijd en dus geld om werknemers pas later op een dag (of zelfs niet) op de bouw te zien verschijnen. Tevens kan de pas worden doorgegeven waardoor de kans bestaat dat niet geautoriseerde personen op het terrein aanwezig zijn. De vingerscan is een oplossing die unieke toegang verleent en dient altijd als bindend toegangsbewijs.


Wat zijn de voordelen van geautomatiseerde toegangscontrole?


Overheden komen met steeds strengere eisen en verplichten de hoofdaannemer tot de persoonsregistratie van alle werknemers, gasten en onderaannemers op de bouwplaats. Met geautomatiseerde pas- en toegangscontrole kan een hoop rompslomp worden voorkomen. Heras Mobile Fencing & Security ontwikkelde een toegangssysteem met geautomatiseerde pas- en toegangscontrole (Heras Smart Access). Download hier in een handige handout wat Heras Smart Access voor u kan betekenen.

Offerte aanvragen

Tourniquets varianten & specificaties

Tourniquet compleet B700

De mobiele tourniquet van Heras is voorzien van een elektromechanische vergrendeling. Na autorisatie is een lichte duw tegen het element voldoende voor het inzetten van de draaiende beweging. Na voltooiing van de beweging wordt het element weer automatisch vergrendeld. De tourniquet is uitermate geschikt voor tijdelijke lokaties, zoals bouwterreinen en events. Met een tourniquet van Heras investeert u in de veiligheid en uitstraling van uw terrein. Onze producten zijn altijd onderdeel van een totale beveiligingsoplossing. Compromisloze kwaliteit, met oog voor duurzaamheid en een aantrekkelijke prijsstelling.

Specificaties

  • Afmeting Breedte : 1600 mm
  • Afmeting Hoogte : 2230 mm
  • Afmeting Diepte : 1600 mm
  • Verpakkingseenheid : 1
  • Certificaat : CE

Downloads

Montage instructies

Foto's

Turnstile B700

3D Turnstile B700

Turnstile B700

Turnstile B700

Een heldere doorgang in de bouwheklijn

Om te voorkomen dat overal in de hekwerklijn in- en uitgangen worden gecreëerd is het gebruik van duidelijke toegangverschaffers een must. Heras biedt een breed assortiment aan oplossing voor het verlenen van toegang tot de bouwplaats.