Uittilbeveiliging

Lage investering met groot resultaat

Uittilbeveiliging
Uittilbeveiliging-1
Uittilbeveiliging-2
Uittilbeveiliging-3

Uittilbeveiliging blijft het bouwhek ongeroerd

Met de uittilbeveiliging kan het bouwhek onmogelijk uit het blok worden getild. Er ontstaan dus alleen openingen in de hekwerklijn waar u dat wilt. De haak haalt u onder het blok door. Hierna wordt het blok met een (High Security) klem aan het hek verbonden. U heeft hiermee een extra koppeling op het hek en er ontstaat een strakke hekwerklijn. De uittilbeveiliging is universeel bruikbaar. Indien u een blok heeft zonder extra "gat" is er een variant verkrijgbaar die zijwaarts geplaatst kan worden. De constructie is eenvoudig, effectief en heeft een lange levensduur.

  • Voorkomt openingen in de hekwerklijn
  • Universeel gebruik
  • Veilige uitstraling

Aanvulling om ongewenst bezoek te weren

Voorkomen is beter dan genezen. Het afschrikken van ongewenste bezoekers aan het terrein is de logische schakel tussen een ogenschijnlijk eenvoudig bouwhek en complete elektronische beveiliging. Heras biedt meerdere betaalbare oplossingen die vanaf de bouwstart inzetbaar zijn. Wij adviseren om als basis het Anti-Climb bouwhek toe te passen. De uittilbeveiliging is dan een welkome aanvulling om ongewenst bezoek te weren.

Verhoog de beveiliging van je bouwplaats met uittilbeveiligingen

Zonder gebruik van een uittilbeveiliging kan een hek schuin uit het blok getrokken worden, zodat er een opening ontstaat waardoor onbevoegden het terrein kunnen betreden. Door het toepassen van een uittilbeveiliging in combinatie met de High Security klem zorg je ervoor dat een hekwerk ook echt gesloten blijft. De High Security klem is alleen te openen met een speciale sleutel waardoor demontage van de klem met regulier gereedschap onmogelijk is. Wanneer je de uittilbeveiliging combineert met Anti-Climb hekken en daarbij de klem aan binnenzijde van het terrein plaatst is het bijna onmogelijk om het terrein te betreden.

Specificaties
  • Art.: E0601
  • Hoogte: 290 mm
  • Diepte: 155 mm
  • Verpakkingseenheid: 50
  • Gewicht: 0,5 kg
Van Wijnen Heras Mobile
U mag Stef alles vragen. Hij helpt u graag.

Stef Manders

Accountmanager

NEDERLAND_Stef Manders
Uittilbeveiliging

Kies dit product

Uittilbeveiliging

Lage investering met groot resultaat