De Heras Hekdrager: de handigste tool voor hekken

De paperclip. Klittenband. Het post-it briefje. Allemaal ‘toevallige’, eenvoudige uitvindingen waarvan iedereen op het moment van introductie dacht: waarom hebben we daar niet eerder aan gedacht... Van die schijnbaar eenvoudige oplossingen, die het leven écht eenvoudiger maken. In deze categorie voegt Heras Mobile nu een hulpmiddel toe: de Hekdrager. Met recht de handigste tool voor hekken.

 

Iedereen die ooit hekken plaatste, weet hoe zwaar dat werk is. Toch zijn bouwhekken noodzakelijk om bouwplaatsen veilig en beschermd te houden. Het snel plaatsen ervan is echter werk voor ervaren monteurs. Minder ervaren lieden zijn al snel aangewezen op ‘meer handen’; het alleen dragen van een hek is immers geen pretje. U hebt dus al snel minimaal twee mensen nodig om een omheining snel en goed te kunnen plaatsen.

Een hek optillen was nog nooit zo makkelijk. 

Samenwerking met Fontys Hogescholen

Dat kan anders, dachten we bij Heras Mobile. Daarom gingen we, samen met enkele studenten van Fontys Hogeschool Techniek en Logistiek, op zoek naar een manier om het tillen, dragen en plaatsen van hekken eenvoudiger te kunnen maken. Het antwoord was even eenvoudig als ingenieus: de Hekdrager. Een uitvinding in de categorie: waarom was dat er nog niet veel eerder?

 

Houten handvat

De Hekdrager is een beugel met een houten handvat. Door de vorm van de beugel ontstaat een eenvoudig hefeffect waarmee het hek kan worden opgetild. Door de Hekdrager in het midden in het hek te klemmen, wordt het gewicht van het hek evenwichtig verdeeld en kan het door één persoon worden gedragen. Het houten handvat zorgt voor makkelijke en prettige grip.

 

Voor ervaren én minder ervaren monteurs

De Hekdrager is vanaf heden een vast onderdeel van het Heras Mobile-assortiment. Overigens is de tool niet alleen bedoeld voor minder ervaren ‘hekkenplaatsers’. Ook doorgewinterde monteurs zullen graag de Hekdrager gebruiken!

Bekijk de video:

Picture of Stijn Bastianen

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via onderstaande button.