Een schuif-bouwhek zorgt voor efficiënte inrichting van uw toegangsweg

Chauffeurs die moedeloos op zoek zijn naar de ingang, oponthoud voor de toegang, afleiding voor het bouwpersoneel door een moeizame bediening van de toegang, gezoek naar vluchtroutes… Allemaal ongemakken die ontstaan indien uw bouwplaats en bijbehorende toegangsweg niet efficiënt ingericht is. Een schuif-bouwhek biedt uitkomst. Dit hek voorkomt vele frustraties terwijl het eenvoudig en snel te regelen en plaatsen is. In dit artikel geven we het schuif-bouwhek de aandacht die het verdient. Daarnaast leren we u hoe u met de inzet van een schuif-bouwhek gemak én tijdswinst nastreeft.

 

Soepel verloop van uw bouwproject

U wilt dat alle activiteiten op en rondom uw bouwterrein soepel verlopen. Personeel dient zo weinig mogelijk afgeleid te zijn van hun werkzaamheden en bouwverkeer dient probleemloos, zonder gedoe, het terrein te betreden en verlaten, ook in het geval van nood. Om deze kernwaarde draait het schuif-bouwhek van Heras Mobile. Het schuif-bouwhek levert een belangrijke bijdrage aan een ongestoord verloop van het bouwproject, waardoor frustratie voorkomen wordt. Snel en efficiënt werken is het sleutelwoord.

 

Wat is een schuif-bouwhek?

Een schuif-bouwhek is een flexibel hek dat aan de onderzijde is uitgerust met wieltjes. Het bouwhekwieltje kan niet lek raken, is op iedere type ondergrond te gebruiken en schuift altijd soepel, onafhankelijk de mate en duur van het gebruik. Het schuif-bouwhek heeft geen draaicirkel en is voorzien van een soepel lopend geleide mechanisme. Het is een robuust hek, gemaakt van verzinkt staal en verleent tot wel zeven meter doorgang. Dit bij een afmeting van 3,5 m x 2 m (breedte bij hoogte). Het is een praktisch, veilig en als doorgang duidelijk herkenbaar hek. Het schuif-bouwhek is eenvoudig, door iedereen, tussen elk tijdelijk of semipermanent hekwerk te plaatsen.

 

Waarom een schuif-bouwhek kiezen?

Een schuif-bouwhek heeft veel voordelen, die we hieronder benoemen.

  • Bedieningsgemak: een schuif-bouwhek is in de eerste plaats eenvoudig te bedienen (zowel openen en sluiten), waardoor het weinig tot geen afleiding geeft voor bouwpersoneel.

  • Volledige doorgang: het biedt een volledige doorgang voor al het verkeer. Het schuifhek kan een opening tot wel zeven meter creëren, waardoor het de garantie biedt dat ieder voertuig probleemloos het terrein op en af kan.

  • Ruimtebesparend: het schuif-bouwhek heeft geen draaicirkel en is daardoor ruimtebesparend. Door deze draaicirkel verleent u snel en veilig toegang, zonder dat het iets of iemand in de weg staat. Hierdoor is het een geliefd product op uiteenlopende bouwterreinen.

  • Geen hinder: doordat het hek, door zijn schuifmechanisme geen omslachtige bewegingen maakt, hindert het geen personen, voertuigen of andere of obstakels. U hoeft hierdoor geen rekening te houden met een minimale afstand voor het benaderen van de poort, wat direct zorgt voor een minimalisering van coördinerende handelingen.

  • Herkenbare doorgang en nooduitgang: het schuifhek biedt een praktische, veilige en herkenbare doorgang op uw terrein. Door middel van optionele aanduidingen zorgt u voor extra herkenbaarheid van de doorgang. Hierdoor is het als toegangsweg én nooduitgang te herkennen. Het schuif-bouwhek opent altijd snel en soepel en biedt volledige doorgang.

  • Past altijd: het grote voordeel van het schuif-bouwhek is dat het altijd past. Welk hekwerk u ook kiest, het is eenvoudig te plaatsen en te bedienen.

  • Montage schuif-bouwhek: het schuif-bouwhek is in enkele minuten eenvoudig te plaatsen en het past altijd. Binnen een minuut weet u exact, aan de hand van eenvoudige stappen, hoe het hek geplaatst en gemonteerd kan worden. Zowel tussen tijdelijk of semipermanent hekwerk is dit schuifhek snel en professioneel zelf te plaatsen.

  • Veilig af te sluiten: het schuifhek is absoluut veilig af te sluiten. Zo voorkomt u dat onbevoegden uw terrein opkomen, waarmee u uw personeel en materialen in veiligheid houdt.

 

Huur of koop van een schuifhek

Afhankelijk van de wensen en de visie van uw bedrijf kunt u kiezen om het schuif-bouwhek te kopen of te huren. Beide vormen brengen voordelen met zich mee. Zo heeft de koop van schuif-bouwhekken als voordeel dat dit goedkoper is bij een langdurige inzet hiervan. Bij koop is het schuifhek uw bedrijfsasset geworden dat u snel afschrijft, maar daarentegen vele projecten meegaat. Daarnaast biedt het huren van een schuif-bouwhek u flexibiliteit, doordat u het hek alleen huurt voor de periode waar het voor nodig is. Doordat we altijd uit voorraad kunnen leveren, kan het hek snel geleverd en geplaatst worden. U beheerst uw kosten doordat het hek niet hoeft te worden opgeslagen, er geen afschrijving plaatsvindt en er geen onderhoud op nodig is. Het biedt u de hoogste kwaliteit en de veiligste materialen in een flexibele vorm.

Met het schuif-bouwhek van Heras Mobile creëert u in een handomdraai een doorgang op uw bouwplaats, voor leveranciers en medewerkers. Het schuif-bouwhek van Heras Mobile sluit uw bouwterrein op een goede en veilige manier af.

Bent u op zoek naar een betaalbare en snelle oplossing voor de toegang van uw terrein? Onze bouwhekadviseurs staan u met veel interesse en daadkracht te woord. Zo is er met behulp van een schuif-bouwhek voor iedereen, altijd een betaalbare en veilige in- en uitgang te maken. We bewijzen het graag! Neem contact op of vraag direct een offerte aan:

Vraag offerte aan

Picture of Stef Manders

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via onderstaande button.