Een slimme keuze: toegangsverschaffers huren voor uw bouwplaats

Op bouwplaatsen is de veiligheid van medewerkers, bezoekers en voorbijgangers van groot belang. Schuifpoorten, tourniquets en slagbomen spelen hierbij een cruciale rol door een efficiënte toegangscontrole te bieden. Ze hebben een sleutelrol bij het reguleren van personen en bouwverkeer op en rondom de bouwplaats. 

Wist u al dat u onze toegangsverschaffers zowel kunt kopen als huren? Het brengt allebei voordelen met zich mee, maar in dit blogartikel lichten we alleen de voordelen van huren toe.

 

De voordelen van toegangsverschaffers huren

Het huren van toegangsverschaffers biedt een aantal voordelen, variërend van kostenbesparing en flexibiliteit tot geen onderhoud en snelle inzetbaarheid. Deze slimme keuze draagt dan ook bij aan een succesvol bouwproject.

 

1. Kostenbesparing

Een van de meest voor de hand liggende voordelen is de aanzienlijke kostenbesparing. U hoeft namelijk niet te investeren in de toegangsverschaffers die mogelijk slechts voor een specifiek project nodig zijn. Door te huren betaalt u alleen voor het gebruik ervan gedurende de benodigde periode. 

 

2. Meer flexibiliteit

Een van de voordelen van huren is dat u stopt met huren wanneer u wilt. Huren geeft namelijk meer flexibiliteit dan kopen. Zeker wanneer er tijdelijk extra producten nodig zijn, kan het handig zijn om deze te huren. Denk bijvoorbeeld aan een overlap tussen twee projecten. In zo’n situatie kunt u met huren eenvoudig het piekmoment opvangen. 

 

3. Geen onderhoud en opslag

Als u onze tourniquets, schuifpoorten en/of slagboom huurt, heeft u geen onderhoudskosten. De verantwoordelijkheid voor onderhoud ligt namelijk bij ons en niet bij de huurder. Dit betekent dus minder zorgen voor u en zo minimaliseert u ongeplande stilstand van de producten. 

Daarnaast is er geen ruimte nodig voor de opslag van uw toegangsverschaffers. Wij komen de producten weer ophalen zodra de huurperiode voorbij is. 

 

4. Snelle inzetbaarheid

Het huren van toegangsverschaffers zorgt voor een snelle inzetbaarheid op uw bouwplaats. Wij hebben namelijk een ruime voorraad in ons huurpark, klaar voor direct gebruik. Dit stelt ons in staat om snel te reageren op uw wensen, zodat u voldoet aan de projectvereisten en strakke deadlines.

 

Meer zekerheid op uw bouwplaats met Heras Smart Access

Toegangsverschaffers bieden een gecontroleerde doorgang voor personen en bouwverkeer. Zij kunnen efficiënt en veilig de bouwplaats op en af. Maar u wilt natuurlijk onbevoegden buiten de bouwlocatie houden en overzicht hebben van wie zich op de bouwplaats bevindt. Dit is mogelijk met het Heras Smart Access toegangscontrolesysteem. U kunt onze tourniquets, slagbomen en schuifpoorten uitrusten met dit systeem.

Heras Smart Access is een betrouwbaar systeem. Alleen geautoriseerde en aangemelde personen kunnen met een pasje of hun vingerafdruk de bouwplaats betreden. In combinatie met de toegangsverschaffers heeft u dus een waterdichte in- en uitgang op de bouwplaats. 

Wilt u weten hoe het Heras Smart Access toegangscontrolesysteem werkt? We demonstreren het gratis en vrijblijvend op uw gewenste locatie. Vraag hier direct een demo aan.

Vraag een gratis demo op locatie aan

 

Een compleet pakket voor uw bouwproject

Wij bieden een totaalpakket aan voor de huur van onze producten, van bouwhekken en toegangsverschaffers tot aan de montage en service. Dit betekent dat wij uw slagboom, schuifpoort en/of tourniquet op uw gewenste locatie afleveren en deze voor u monteren als u dat wilt. Daarna geven we u natuurlijk duidelijke instructies over de bediening van de toegangsverschaffers.

Wanneer u een schuifpoort, tourniquet of slagboom huurt met elektrische onderdelen, kan het voorkomen dat deze een keer niet naar wens werkt. De oorzaken en oplossingen zijn vaak eenvoudig. Wij bieden u telefonische ondersteuning bij vragen en storingen, en komen bij u langs als we het telefonisch niet kunnen oplossen.

Bent u overtuigd en wilt u onze toegangsverschaffers huren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan:

Vraag offerte aan

Picture of Sjoerd van den Wijngaarden

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via onderstaande button.