Foliezeil zwart

Foliezeil voor bouwhekken in diverse kleuren en uitvoeringen.

Foliezeil zwart
Foliezeil zwart-1
Foliezeil zwart-2
Foliezeil zwart-3

Effectief weren en blinderen

Met een foliezeil op het bouwhek schermt u (een deel van) het terrein eenvoudig en effectief af en onttrekt u ‘verboden terrein’ aan het zicht, zoals opslaglocaties en backstage-faciliteiten. De zeilen hebben de afmeting van een bouwhek; 3,50 meter breed en 1,80 meter hoog. De foliezeilen zijn voorzien van messing ringen in een gezoomde rand, zodat de foliezeilen aan de bouwhekken bevestigd worden door middel van kabel binders (niet meegeleverd).

  • Representatief
  • Effectief weren en blinderen

Blindering in combinatie met een stabiele tijdelijke afscheiding

Wanneer u bouwhekken voorziet van doeken vangen ze extra wind. Wij adviseren dan ook altijd om de hekken semipermanent (aan palen) te monteren, van schoren te voorzien of de blokken te verzwaren. Heras kan ook de montage van deze oplossingen voor u uit handen nemen. Niet ieder hek is geschikt om doeken aan te hangen. Onze medewerkers adviseren u graag.

Brandvertragend bouwhekdoek

Naast deze standaard zeilen is het ook mogelijk om niet-vlamonderhoudende (NVO) foliezeilen te bestellen. Het NVO-zeil is brandvertragend en draagt daarmee in belangrijke mate bij aan de veiligheid van de mensen op en rond het terrein. De norm DIN4102 B1 bestaat uit 2 onderdelen. DIN4102 is de zeer streng gehandhaafde normering waar brandweerkorpsen en beursorganisaties zich aan vast houden. Deze wordt gezien als de Europese norm als het gaat om de brandveiligheid van o.a. bouwhekzeilen. B1- Classificatie betekent in hoofdlijnen dat het zeil erg moeilijk ontvlambaar is.

Specificaties
  • Art.: E0300
  • Hoogte: 1760 mm
  • Breedte: 3410 mm
  • Verpakkingseenheid: 20
  • Gewicht: 0,96 kg
HSA Plegt-Vos heras mobile
U mag Charlotte alles vragen. Ze helpt u graag.

Charlotte van Veelen

Marketing- en communicatiespecialist

MARKETING_Charlotte van Veelen
Foliezeil zwart

Kies dit product

Foliezeil zwart

Foliezeil voor bouwhekken in diverse kleuren en uitvoeringen.