Foliezeil zwart op rol 50 m NVO

Rollen foliezeil voor bouwhekken in diverse kleuren en uitvoeringen.

Foliezeil zwart op rol 50 m NVO
Foliezeil zwart op rol 50 m NVO-1

Rollen foliezeil voor bouwhekken in diverse kleuren en uitvoeringen

Met een bouwhek voorzien van foliezeil schermt u (een deel van) het terrein eenvoudig en effectief af en onttrekt u ‘verboden terrein’ aan het zicht, zoals opslaglocaties en backstage-faciliteiten. De rollen zeil zijn 50 meter lang en 1,80 meter hoog. De folie is voorzien van messing ringen in een gezoomde rand, zodat de rollen foliezeil aan de bouwhekken bevestigd kunnen worden door middel van kabel binders (niet meegeleverd). De foliezeilen geven 92% verduistering. Het voordeel van rollen is dat ook de ruimte tussen de hekken afgeschermd wordt. De rollen foliezeil zijn van NVO-kwaliteit (niet-vlamonderhoudend).

  • Representatief
  • Volledig blinderen
  • NVO-kwaliteit

Blindering in combinatie met een stabiele tijdelijke afscheiding

Wanneer u bouwhekken voorziet van doeken vangen ze extra wind. Wij adviseren dan ook altijd om de hekken semi-permanent (aan palen) te monteren of van schoren te voorzien. Heras kan ook de montage van deze oplossingen voor u uit handen nemen. Niet ieder hek is geschikt om doeken aan te hangen. Onze medewerkers adviseren u graag.

Brandvertragend bouwhekdoek

Het NVO-zeil is brandvertragend en draagt daarmee in belangrijke mate bij aan de veiligheid van de mensen op en rond het terrein. De norm DIN4102 B1 bestaat uit 2 onderdelen. DIN4102 is de zeer streng gehandhaafde normering waar brandweerkorpsen en beursorganisaties zich aan vast houden. Deze wordt gezien als de Europese norm als het gaat om de brandveiligheid van o.a. bouwhekzeilen. B1- Classificatie betekent in hoofdlijnen dat het zeil erg moeilijk ontvlambaar is.

Specificaties
  • Art.: E0304
  • Hoogte: 1760 mm
  • Breedte: 50000 mm
  • Verpakkingseenheid: 1
  • Gewicht: 14,08 kg
HSA Plegt-Vos heras mobile
U mag Charlotte alles vragen. Ze helpt u graag.

Charlotte van Veelen

Marketing- en communicatiespecialist

MARKETING_Charlotte van Veelen
Foliezeil zwart op rol 50 m NVO

Kies dit product

Foliezeil zwart op rol 50 m NVO

Rollen foliezeil voor bouwhekken in diverse kleuren en uitvoeringen.