Een duurzaam bouwhek voor binnenstedelijk gebied

Combi-Wood combineert de voordelen van Combi-Fence met duurzaam materiaalgebruik en social impact op aspecten als SROI, circulariteit, vergroening en overlastvermindering.

Dit duurzaam bouwhek bestaat uit een robuust houten paneel en een open bouwhek met zeer fijne maas. Combi-Wood ontneemt het zicht van automobilisten en voorbijgangers op de bouwplaats. Terwijl voetgangers de vorderingen in alle rust kunnen bekijken of kunnen genieten van de groene uitstraling die de plantenbakken  bieden.

Het houten paneel is PEFC gecertificeerd en wordt geproduceerd door mensen die re-integreren op de arbeidsmarkt, waarmee het product een antwoord geeft op SROI vraagstukken en sociale impact heeft. Daarnaast is Combi-Wood geschikt voor de bevestiging van plantenbakken van Groene Bouwhekken waarmee een aantrekkelijk groen straatbeeld gerealiseerd wordt en dit direct bijdraagt aan het verminderen van de overlastervaring. 

Bloembak-Houthavens-Adam-2 0365423

Anti-vandalisme

Het houten paneel kan nauwelijks worden ingedeukt of anderzijds beschadigd. Daarnaast kan een paneel met weinig moeite worden vervangen.

Netter straatbeeld

De natuurlijke uitstraling van het materiaal past perfect bij de nieuwe urban trend. En geeft omwonenden en voorbijgangers een rustige en fijne sfeer.

Robuust hek

De robuuste houten planken worden gemaakt van PEFC gecertificeerd Douglashout. Samen met het stevige stalen frame van Heras Mobile zorgt dit voor optimale stevigheid.

Social Engamenent

Het houten paneel wordt geproduceerd door mensen die re-integreren op de arbeidsmarkt, waarmee het product een antwoord geeft op SROI vraagstukken en sociale impact heeft. 

Geschikt voor plantenbakken

Het Combi-Wood is uitgerust voor robuuste houten bloembakken. Lokale instellingen onderhouden de planten als dagbesteding.

SROI invulling

Social Return on Investment - In verschillende gemeenten kunnen de kosten voor dit hek voor een deel opgevoerd worden als SROI invulling.

Download de brochure en lees de laatste updates omtrent de regelgeving, trends en oplossingen voor de duurzame bouwplaats

Download brochure
Realtime overzicht

Werk mee aan een betere toekomst, bouw duurzaam

Er is steeds meer aandacht voor duurzaam bouwen en lokale sociale betrokkenheid. Die beide gecombineerd brengt ons bij dit prachtige nieuwe product. 

Combi-Wood is een product dat voortkomt uit een nieuwe samenwerking met Groene Bouwhekken; een bewezen sociale partij met een fantastische maatschappelijk visie.

In maart hebben wij in samenwerking met Groene Bouwhekken een kleinschalig onderzoek gedaan onder gemeenten, ontwikkelaars en aannemers, over de verschillende aspecten van duurzame binnenstedelijke bouwlocaties in Nederland. Wat de verschillende partijen al doen of willen doen, lees je in het rapport: Visiedocument "de duurzame binnenstedelijke bouwplaats".

Realtime overzicht

Samenwerking met Groene Bouwhekken

Heras Mobile en Groene Bouwhekken hebben afgelopen jaar gewerkt aan een product dat uitermate geschikt is voor diverse partijen. Wij geloven dat alledaagse producten, zoals een bouwhek, een integrale duurzame meerwaarde moet hebben.

Met integrale duurzame meerwaarde wordt bedoeld:

   • People: Sociale impact: mensen helpen met re-integreren
   • Planet: PEFC, circulair, planten 
   • Profit: Verhuur model, hergebruik, SROI 
   • Presentation: Uitstraling!  

Realtime overzicht

Sociale aspect

Het houten paneel en de eventuele bloembakken worden gemaakt door mensen die re-integreren op de arbeidsmarkt. Deze mensen zijn uitermate vakkundig en behouden zo hun maatschappelijke betrokkenheid.

Lokale instellingen onderhouden de plantjes als dagbesteding. Het sterke stalen frame waarin de Douglas houten panelen worden gemonteerd worden geproduceerd in de fabriek van Heras Mobile.

Realtime overzicht

Prettig aan het oog onttrokken

Het bouwhek Combi-Wood is perfect toepasbaarheid in ieder bouwproject. Maar door de typische, robuuste en natuurlijke uitstraling staat dit hek prachtig in binnenstedelijke bouwprojecten. 

Het geeft de omgeving rust en netheid, ook mede doordat de uitstraling en het materiaal minder vandalisme aantrekt. Daarnaast is het voor omwonenden en voorbijgangers een prettigere kijk richting bouwplaats.

Realtime overzicht

Te koop én te huur

Combi-Wood is, in tegenstelling tot het in markt welbekende bouwhek Combi-Fence, zowel te huur als te koop. 

Doordat u als gemeente, aannemer of ontwikkelaar deze houten bouwhekken ook kunt huren, komt dat de duurzaamheid en circulariteit ten goede. 

Adviesgesprek aanvragen

Bouwplaatsen in de stad krijgen een prettige, natuurlijke afzetting met uitstraling! varianten & specificaties

M825 Combi-Wood

Combi-Wood bestaat uit een robuust Douglas houten paneel en een open bouwhek met zeer fijne maas. Combi-Wood ontneemt het zicht naar de bouwplaats voor automobilisten en voorbijgangerss. Terwijl voetgangers de vorderingen in alle rust kunnen bekijken.

Specificaties

  • Afmeting Breedte : 2160 mm
  • Afmeting Hoogte : 2000 mm
  • Verpakkingseenheid : 28
  • Materiaal hekwerk : Staal
  • Maaswijdte hoogte : 150 mm
  • Maaswijdte breedte : 35 mm

Downloads

Montage instructies

Foto's

3D Combi-Wood

Combi-Wood Ambiance

M825 Combi-Wood

Download de brochure en lees de laatste updates omtrent de regelgeving, trends en oplossingen voor de duurzame bouwplaats

Download brochure