Verhuur van bouwhekken, toegangsoplossingen, projectbeveiliging en toebehoren

Per project en organisatie een passend advies over het huren van bouwhekken en toebehoren

Het ultieme antwoord of u bouwhekken ‘moet' kopen of huren is niet te geven. Het heeft veel te maken met de schaalgrootte van uw bedrijf of project en met het al dan niet repeterende karakter van uw activiteiten. Heras Mobile verkoopt en verhuurt bouwhekken, toegangsoplossingen, projectbeveiliging en toebehoren. Wij geven u graag een passend advies op basis van uw specifieke situatie.

Om de overweging tussen koop of huur van bouwhekken bij specifieke project(en) iets te vergemakkelijken kunt u de volgende vijf vragen stellen.

1. Hangt uw keuze tussen huren of kopen van bouwhekken af van de prijs?

Dan doet u er goed aan eerst naar de duur van uw project te kijken. Huur wordt gemiddeld genomen pas na een bouwproject van 2,5 jaar ‘duurder' dan koop en kan dus voor een lange periode voordelen in prijs bieden.

2. Wat is het repeterende karakter van uw activiteiten? 

Heeft u zicht op andere projecten die na het huidige project zullen gaan starten? Houdt u hierbij dan rekening met de startdatum van het volgende project. Wanneer de afronding en start van twee projecten in elkaar overlopen heeft u wellicht tijdelijk meer hekken nodig, waardoor huur interessant wordt.

3. Wat is de gemiddelde levensduur (en schade) van uw hekken?

Vaak wordt onterecht gedacht dat kosten hoog oplopen bij schade van verhuurde bouwhekken. Alléén de echte schade, toegebracht door de huurder wordt echter berekend. Dit gaat vaak om gevallen waarin vervanging van het hek onontbeerlijk is. Zogeheten ‘gebruiksschade' wordt bij huur niet doorberekend.

4. Wat is de bezettingsgraad van uw hekken? 

U wilt het liefst voorkomen dat u grote aantallen hekken tussentijds moet opslaan. Indien u zelf een huur park heeft doet u er goed aan de pieken op te vangen met bij huren in plaats van bij te kopen zodat de bezettingsgraad van uw eigen huurpark maximaal is.

5. Wilt u in één keer investeren of de kosten spreiden? 

Het doen van een grote investering is niet altijd haalbaar. Huur van bouwhekken is dan aantrekkelijk, omdat u alleen betaalt voor hetgeen u daadwerkelijk gebruikt.

Over het algemeen zijn de voordelen van bouwhekken huren:

  • Flexibiliteit: u stopt met huren op het moment dat u het uitkomt.
  • Snelheid: levering en montage kan binnen 24 uur (Benelux).
  • Vaste kosten worden variabel. - Geen afschrijvingskosten.
  • Geen kosten voor onderhoud en opslag.
  • Altijd kwalitatief goede hekken (M500 Anti Climb).
  • Uit voorraad leverbaar - ook als morgen al de Tour de France in uw woonplaats vertrekt.

Voor de verhuur van bouwhekken, toegangsoplossingen, projectbeveiliging en toebehoren kunt u terecht bij Heras Mobile. Vraag nu een offerte aan. Wij denken graag met u mee over een oplossing op maat.Download de productbrochureOfferte aanvragen
Heras hekken kopen