Reclamemogelijkheden creëren met de hekken op uw tijdelijke bouwplaats

Genereer maximale publiciteit voor uw project en scherm tegelijkertijd uw bouwplaats doeltreffend af

Hoewel ze in de eerste plaats gebruikt worden om de tijdelijke bouwplaats af te bakenen, kunnen hekken ook voor andere doeleinden gebruikt worden. De Printed Barriers van Heras bieden u de mogelijkheid om doeltreffende reclamemogelijkheden te creëren met de hekken van uw tijdelijke bouwplaats. 

Gebruik de omheining van uw bouwplaats als een blikvanger voor lopende of toekomstige projecten, en belemmer tegelijkertijd het zicht van buitenaf. De doeken vangen bovendien het stof op dat van uw bouwplaats komt. Zo vermindert u de overlast en het aantal klachten.

De reclamedoeken van Heras zijn goed voor reclameboodschappen van 7 m². Dat is veel meer publiciteit dan u ooit op andere reclamelocaties zult krijgen voor die prijs. Merkbekendheid van uw bedrijf, een voorproefje van het lopende project of een vooruitblik op toekomstige plannen: alles kan op onze schermen gedrukt worden. Ervaar maximale publiciteit tegen minimale kosten.

Doeken zeilen en fencenet voor Heras bouwhek kopen

Het zicht van buitenaf op de bouwplaats belemmeren

De reclamedoeken van Heras hebben dezelfde afmetingen als de omheining. Het zicht op de bouwplaats van buitenaf kan dus volledig belemmerd worden.

De hinder van stof van de bouwplaats verminderen


Op bouwplaatsen wordt heel veel stof gecreëerd. Met de reclamedoeken van Heras kunt u hinder hiervan beperken, omdat ze op een doeltreffende manier het meeste stof van uw bouwplaats opvangen.

Creëer een blikvanger voor uw project 


Gun voorbijgangers een glimp van hoe het eindresultaat van uw project er zal uitzien, of promoot toekomstige projecten met de reclamedoeken van Heras.

Efficiënter dan reclame

Eén bouwhek biedt ruimte voor een reclameboodschap van 7 m².

Vraag een offerte voor Heras reclamedoeken aan

Offerte aanvragen
Realtime overzicht

Promoot uw project bij toekomstige kopers

Voor mensen die in de buurt van een bouwplaats wonen, is het niet erg leuk om de hele tijd naar een project in ontwikkeling te moeten kijken. Met reclamedoeken kunt u voorbijgangers een voorproefje geven van het eindresultaat. Of van de projecten waaraan u in de toekomst aan zult werken: de mogelijkheden zijn eindeloos.

De reclamedoeken van Heras kunnen eenvoudig aan uw mobiele hekken bevestigd worden. Omdat de schermen meestal dezelfde afmetingen hebben als het hek, kunt u het zicht van buitenaf op de bouwplaats volledig belemmeren.

Meer informatie over de voordelen van het gebruik van bedrukte schermen op de hekken van uw tijdelijke bouwplaats vindt u in onze brochure: 

Request a brochure
Realtime overzicht

Tegelijkertijd het zicht belemmeren en stof opvangen

In dichtbevolkte gebieden kan een bouwplaats voor heel wat overlast zorgen bij de bewoners. Ten eerste belemmert de bouwplaats hun zicht, en ten tweede zorgen bouwplaatsen voor heel wat stof. Daarom is stofbeheersing noodzakelijk.

Met de Printed Barriers van Heras kunt u beide problemen onmiddellijk oplossen en de overlast voor de omwonenden doeltreffend verminderen. De doeken zorgen ervoor dat het stof opgevangen wordt en binnen de bouwplaats blijft. Zo veroorzaakt uw bouwplaats zo weinig mogelijk overlast voor voorbijgangers.

Offerte aanvragen

Maak uw uitstraling compleet

Reclamedoek (3,40m x 1,75m)

Geweldige communicatiekansen op het bouwhek.

Hoewel hekken in de eerste plaats gebruikt worden om de tijdelijke bouwplaats af te bakenen, kunnen bouwhekken ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Gebruik de omheining van uw bouwplaats als een blikvanger voor lopende of toekomstige projecten. En belemmer tegelijkertijd het zicht van buitenaf. De doeken vangen bovendien het stof op dat van uw bouwplaats komt. Eén bouwhek is al goed voor zo’n 7 m2 reclame. Merkbekendheid van uw bedrijf, een voorproefje van het lopende project of een vooruitblik op toekomstige plannen: alles kan op onze schermen gedrukt worden. Ervaar maximale publiciteit tegen minimale kosten.

Specificaties

  • Afmeting Diepte (mm) : 5
  • Afmeting Hoogte (mm) : 1750
  • Afmeting Breedte (mm) : 3400
  • Verpakkingseenheid : 1

Downloads

Montage instructies

Foto's

Advertisment banner (3,40m x 1,75m)

Advertisment banner (3,40m x 1,75m)

Meer informatie over de toegevoegde waarde van reclamedoeken

Deels zicht-ontnemend hek: Gemeente Amsterdam

Deels zicht-ontnemend hek: Gemeente Amsterdam

Er is bijna geen stad in de wereld waar zoveel gefietst wordt als in Amsterdam. Door de smalle straatjes en langs de grachten is de fiets een sneller vervoermiddel dan de auto of het openbaar vervoer. Voor iedere Amsterdammer is de fiets dan ook onmisbaar. Eind 2015 stond de teller op ruim 880.000 fietsen in de hoofdstad. Maar al deze fietsen hebben ook een parkeerplek nodig.

Lees meer