Reclamemogelijkheden creëren met de hekken op uw tijdelijke bouwplaats

Genereer maximale publiciteit voor uw project en scherm tegelijkertijd uw bouwplaats doeltreffend af

Hoewel ze in de eerste plaats gebruikt worden om de tijdelijke bouwplaats af te bakenen, kunnen hekken ook voor andere doeleinden gebruikt worden. De Printed Barriers van Heras bieden u de mogelijkheid om doeltreffende reclamemogelijkheden te creëren met de hekken van uw tijdelijke bouwplaats. 

Gebruik de omheining van uw bouwplaats als een blikvanger voor lopende of toekomstige projecten, en belemmer tegelijkertijd het zicht van buitenaf. De doeken vangen bovendien het stof op dat van uw bouwplaats komt. Zo vermindert u de overlast en het aantal klachten.

De reclamedoeken van Heras zijn goed voor reclameboodschappen van 7 m². Dat is veel meer publiciteit dan u ooit op andere reclamelocaties zult krijgen voor die prijs. Merkbekendheid van uw bedrijf, een voorproefje van het lopende project of een vooruitblik op toekomstige plannen: alles kan op onze schermen gedrukt worden. Ervaar maximale publiciteit tegen minimale kosten.

Doeken zeilen en fencenet voor Heras bouwhek kopen

Het zicht van buitenaf op de bouwplaats belemmeren

De reclamedoeken van Heras hebben dezelfde afmetingen als de omheining. Het zicht op de bouwplaats van buitenaf kan dus volledig belemmerd worden.

De hinder van stof van de bouwplaats verminderen


Op bouwplaatsen wordt heel veel stof gecreëerd. Met de reclamedoeken van Heras kunt u hinder hiervan beperken, omdat ze op een doeltreffende manier het meeste stof van uw bouwplaats opvangen.

Creëer een blikvanger voor uw project 


Gun voorbijgangers een glimp van hoe het eindresultaat van uw project er zal uitzien, of promoot toekomstige projecten met de reclamedoeken van Heras.

Efficiënter dan reclame

Eén bouwhek biedt ruimte voor een reclameboodschap van 7 m².

Vraag een offerte voor Heras reclamedoeken aan

Offerte aanvragen
Realtime overzicht

Promoot uw project bij toekomstige kopers

Voor mensen die in de buurt van een bouwplaats wonen, is het niet erg leuk om de hele tijd naar een project in ontwikkeling te moeten kijken. Met reclamedoeken kunt u voorbijgangers een voorproefje geven van het eindresultaat. Of van de projecten waaraan u in de toekomst aan zult werken: de mogelijkheden zijn eindeloos.

De reclamedoeken van Heras kunnen eenvoudig aan uw mobiele hekken bevestigd worden. Omdat de schermen meestal dezelfde afmetingen hebben als het hek, kunt u het zicht van buitenaf op de bouwplaats volledig belemmeren.

Meer informatie over de voordelen van het gebruik van bedrukte schermen op de hekken van uw tijdelijke bouwplaats vindt u in onze brochure: 

Request a brochure
Realtime overzicht

Tegelijkertijd het zicht belemmeren en stof opvangen

In dichtbevolkte gebieden kan een bouwplaats voor heel wat overlast zorgen bij de bewoners. Ten eerste belemmert de bouwplaats hun zicht, en ten tweede zorgen bouwplaatsen voor heel wat stof. Daarom is stofbeheersing noodzakelijk.

Met de Printed Barriers van Heras kunt u beide problemen onmiddellijk oplossen en de overlast voor de omwonenden doeltreffend verminderen. De doeken zorgen ervoor dat het stof opgevangen wordt en binnen de bouwplaats blijft. Zo veroorzaakt uw bouwplaats zo weinig mogelijk overlast voor voorbijgangers.

Offerte aanvragen

Maak uw uitstraling compleet

M825 Sfeerhek

Wilt u het zicht op de bouwplaats wegnemen voor automobilisten, voor extra veiligheid zorgen maar voorbijgangers toch een kijkje op de bouwplaats gunnen? Dan is Combi Cityfence ideaal. U kunt ze ook combineren met Cityfence. Combi Cityfence hekken dragen bij aan de algemene veiligheid en voorkomen diefstal en vandalisme. De halfdichte bouwhekken zijn goedkoper en duurzamer dan hout en zorgen voor een netter straatbeeld. Zichtbelemmering zorgt er voor dat de aandacht uitgaat naar het verkeer en niet naar de bouwplaats; veilig voor de weggebruikers en bouwvakkers. De zeer smalle maas en uitstekende punten aan bovenzijde van de staalmat maken overklimmen erg lastig. Aan dit hek kunnen door de hoogte van de dichte platen geen fietsen worden bevestigd. Combi Cityfence kan in de kleuren van uw bedrijf of gemeente worden vervaardigd.

Specificaties

 • Afmeting Breedte : 2160 mm
 • Afmeting Hoogte : 2070 mm
 • Verpakkingseenheid : 28
 • Materiaal hekwerk : Staal

Downloads

Montage instructies

Foto's

M825 Sfeerhek

Reclamedoek (3,40 x 1,75m)

De zeilen zijn los per hek (3,5 meter breed) of op een rol van 50 meter leverbaar. Standaard in de kleuren zwart, wit, blauw en groen. Het foliezeil is ook in NVO (niet vlam onderhoudend) kwaliteit leverbaar.

Specificaties

 • Afmeting Breedte : 3400 mm
 • Afmeting Hoogte : 1750 mm
 • Afmeting Diepte : 5 mm
 • Verpakkingseenheid : 1

Downloads

Montage instructies

Foto's

3D Advertising banner

Naambordje Heras

U kunt kiezen uit bordjes van Heras (standaard) of klantspecifiek (uw bedrijfsnaam of logo). Naambordjes zijn eenzijdig en tweezijdig te bedrukken. Heras adviseert iedere 3,5 meter op ooghoogte een naambordje te monteren.

Specificaties

 • Afmeting Breedte : 517 mm
 • Afmeting Hoogte : 48 mm
 • Verpakkingseenheid : 250

Downloads

Montage instructies

Foto's

3D Nameplate Heras

Naambordje Heras

Meer informatie over de toegevoegde waarde van reclamedoeken

Deels zicht-ontnemend hek: Gemeente Amsterdam

Deels zicht-ontnemend hek: Gemeente Amsterdam

Er is bijna geen stad in de wereld waar zoveel gefietst wordt als in Amsterdam. Door de smalle straatjes en langs de grachten is de fiets een sneller vervoermiddel dan de auto of het openbaar vervoer. Voor iedere Amsterdammer is de fiets dan ook onmisbaar. Eind 2015 stond de teller op ruim 880.000 fietsen in de hoofdstad. Maar al deze fietsen hebben ook een parkeerplek nodig.

Lees meer