Grip op de bouwplaats

Toegang verlenen op uw bouwplaats

Diefstal en vandalisme op de bouwplaats komt helaas nog regelmatig voor. Goede beveiliging is dan ook essentieel. Met onze toegangsverschaffers en toegangscontrole kunt u de zojuist benoemde risico's beperken. 

Bekijk producten
20211209-tomdoms_0178945-1

Met onze producten kunt u handmatig of automatisch toegang verlenen aan personen en voertuigen, ongeacht de grootte van uw bouwplaats. Zo bent u er zeker van dat onbevoegden de bouwplaats niet betreden. Bekijk onze verschillende oplossingen om toegang te verlenen. 

Toegangscontrole op de bouwplaats

Bouwplaatsbeveiliging is van groot belang voor de voortgang van bouwprojecten. Op bouwplaatsen ontstaat namelijk jaarlijks meer dan 100 miljoen euro aan schade door diefstal en vandalisme. De indirecte schade is vaak nog veel hoger, omdat uw bouwproject vertraging oploopt. Met een goede toegangscontrole heeft u meer grip op uw bouwplaats. Dit begint in principe al met bouwhekken en bouwhekklemmen. Met Heras Smart Access en toegangsverschaffers voor personen en voertuigen kunt u de beveiliging van uw bouwplaats naar een hoger niveau tillen. 

Met Heras Smart Access weet u altijd (dus ook bij calamiteiten) wie er aanwezig is op uw bouwterrein. Tegelijkertijd is het belangrijk dat alleen personen worden toegelaten die over de juiste kwalificaties en documenten beschikken, zeker wanneer er controles door de arbeidsinspectie uitgevoerd worden.

Een duidelijke toegang maakt de bouwplaats veiliger. Afhankelijk van de bouwplaats zijn er verschillende mogelijkheden, zoals looppoorten, vluchtpoorten en tourniquets. Ook voor vrachtverkeer kunt u duidelijke in- en uitgangen creëren, bijvoorbeeld met schuifpoorten en slagbomen. Zo heeft u uw persoons- en verkeersstromen altijd op orde. 

 

Kunt u een product niet vinden?
Wij helpen u graag verder.
Sjoerd van den Wijngaarden

Accountmanager

Stel uw vraag
HSA_Sjoerd van den Wijngaarden

We bestaan dankzij onze klanten

Veel bedrijven maken gebruik van ons Heras Smart Access toegangscontrolesysteem en
onze tourniquets, looppoorten, schuifpoorten, draaipoorten en slagbomen.