Inzicht en controle van in- en uitgaand vrachtverkeer

Bij een bouwplaats is er sprake van in- en uitrijdend vrachtverkeer. Het reguleren van de logistiek op de bouwplaats geeft niet alleen inzicht in de leveranciers en goederen die aanwezig zijn – het beperkt ook het verkeer op de bouwplaats zodat arbeidskrachten zorgeloos kunnen werken.

Door bij de bouwplaats inrichting rekening te houden met de in- en uitrit voor vrachtverkeer en bijbehorende toegangscontrole wordt (vracht)verkeer gereguleerd om tot een optimale in- en uitstroom van vrachtverkeer te creëren.

Met de verschillende toegangscontrole oplossingen van Heras Mobile heeft u verkeersstromen op uw bouwplaats altijd op orde. Snel, gemakkelijk en passend bij uw bouwproject. Gebruik de Heras Poorten Kiezer om de juiste toepassing voor jouw situatie te vinden of download de productbrochure hieronder. 

Download de poorten brochure

Play iconMiddenaanslag Dubbele Schuifpoort 96Dpi 1280X720Px E Nr 7575

Onze Smart Access producten

Schuifpoort Axel - 7m Elektrisch

## De ideale toegangsverschaffer tot úw bouwplaats.
De Heras Schuifpoort Axel is zeer eenvoudig en snel te plaatsen door de montage op een prefab betonnen fundatie. Het ontwerp van de schuifpoort integreert perfect in tijdelijke en semipermanente hekwerklijnen. Een slim ontwerp zorgt ervoor dat de poort robuust is en soepel loopt.


De Schuifpoort Axel heeft bij de enkelvoudige uitvoering een vrije doorgangsbreedte van 5 of 7 meter. Beide versies zijn zowel handbediend als elektronisch verkrijgbaar.

Specificaties

 • Afmeting Diepte (mm) : 1600
 • Afmeting Hoogte (mm) : 2000
 • Afmeting Breedte (mm) : 10675
 • Maaswijdte hoogte (mm) : 152
 • Maaswijdte breedte (mm) : 14
 • Verpakkingseenheid : 1

Montage instructies

Foto's

Sliding Gate Axel - 7m Electric

Sliding Gate Axel - 7m Electric

Sliding Gate Axel - 7m Electric

Slagboom compleet 6m

## Flexibele oplossing voor toegang verlening.
De Heras mobiele slagboom wordt gebruiksklaar geleverd op een betonnen vloerplaat. Met de mee-scharnierende vangpaal wordt de totale opening van maximaal 6 meter optimaal benut. Infrarood dient gecombineerd te worden met de slagboom en voorkomt dat de boom naar beneden gaat als er een voer-tuig onder staat. De bediening is geautomatiseerd. Denk hierbij aan de bediening met een handzender, drukknop of GSM-module.

Specificaties

 • Afmeting Diepte (mm) : 800
 • Afmeting Hoogte (mm) : 1025
 • Afmeting Breedte (mm) : 6575
 • Verpakkingseenheid : 1

Downloads

Montage instructies

Foto's

Barrier complete 6m

Barrier complete 6m

Barrier complete 6m

Slagboom 4,7 mtr met rok & overklimprotectie

## Voetgangers glippen makkelijk onder de standaard slagbomen door. Deze slagboom is voorzien van een rok en overklim protectie.
Het voorkomt dus dat men er onderdoor kan kruipen of overheen kan stappen. De hoogte van deze rok is 1300 mm. Deze betrouwbare slagboom heeft een maximale doorgang van 4,70 m inclusief vaste opvangpaal. De Heras mobiele slagboom wordt gebruiksklaar geleverd op een betonnen vloerplaat. Infrarood dient gecombineerd te worden met de slagboom en voorkomt dat de boom naar beneden gaat als er een voertuig onder staat. De bediening is geautomatiseerd. Denk hierbij aan bediening met een handzender, drukknop of GSM-module.

Specificaties

 • Certificaat : CE
 • Afmeting Diepte (mm) : 370
 • Afmeting Hoogte (mm) : 1115
 • Afmeting Breedte (mm) : 4830
 • Verpakkingseenheid : 1

Montage instructies

Foto's

Barrier with climb-over prevention skirt 4.7m

Barrier with climb-over prevention skirt 4.7m

Barrier with climb-over prevention skirt 4.7m

Heras Smart Access (Box)

## Het plug and play systeem voor toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie op tijdelijke locaties.
De Heras Smart Access Box zorgt voor een betrouwbare netwerkoplossing op bouwlocaties, zonder gebruik van een vaste netwerkkabel. Ook uw bouwplaats professionaliseert. Wet- en regelgeving vragen investeringen in toegangscontrole en persoonsregistratie. Bij voorkeur wilt u een geautomatiseerd systeem. Speciaal voor de bouwplaats ontwikkelden wij Heras Smart Access. Eén oplossing voor beveiliging, toegangscontrole én aanwezigheidsregistratie. Eenvoudig en flexibel in gebruik, en veelzijdig in resultaat. Ieder project is anders, soms is slechts 1 onderdeel voldoende. Heras adviseert u graag over een werkende en betaalbare oplossing die u het beste past.

Specificaties

 • Afmeting Diepte (mm) : 170
 • Afmeting Hoogte (mm) : 380
 • Afmeting Breedte (mm) : 220

Downloads

Montage instructies

Foto's

Heras Smart Access (Box)

Heras Smart Access Combi Scanner

## Vingerafdruk en paslezer in 1 voor het gecontroleerd verlenen van toegang.
Speciaal voor de bouwplaats ontwikkelden wij Heras Smart Access. Eén oplossing voor beveiliging, toe-gangscontrole én persoonsregistratie. Eenvoudig in gebruik, veelzijdig in resultaat. De Combi Scanner is met zowel pas als vingerafdruk te bedienen. De scanners zijn weersonafhankelijk en dus geschikt voor buitenge-bruik (IP65) en vandalismebestendig (IK08). Daarnaast zeer eenvoudig in gebruik en compatibel met al onze oplossingen.

Specificaties

 • Afmeting Diepte (mm) : 115
 • Afmeting Hoogte (mm) : 200
 • Afmeting Breedte (mm) : 80

Downloads

Montage instructies

Vluchtpoort 1,2m vleugel -2m hoog op voetplaat

## Vluchtpoort op tijdelijke locaties voor snel ontruimen.
De Heracles vluchtpoort is het meest robuuste en veilige alternatief voor de standaard bouwheklooppoort. Deze volbad verzinkte draaipoort is voorzien van spijlen. De poortvleugels kunnen circa 180° draaien en de scharnieren zijn traploos nastelbaar. Ze hangen dus altijd recht, draaien soepel en geven voetgangers opti-maal de ruimte. Het geavanceerde basisslot maakt het moeilijk om de poort open te wrikken. Voor extra veiligheid is het basisslot van deze poort voorzien van een vluchtsluiting; u kunt van binnen naar buiten, maar niet andersom. Dit kan een gewenste optie zijn ter voorbereiding op een mogelijke calamiteit, waarbij het van levensbelang is dat aanwezigen zo snel mogelijk het terrein kunnen verlaten. Met een vlucht- of antipaniekslot is de gesloten poort altijd met een krukset, of knop van binnenuit te openen. De vluchtpoort wordt altijd uitgevoerd in combinatie met een vluchtsluitplaat, zodat de poort niet van buitenaf geopend kan worden. Optioneel kan de poort uitbreid worden met een deurdranger, zodat de poort automatisch sluit na openen.

Specificaties

 • Certificaat : CE
 • Afmeting Diepte (mm) : 100
 • Afmeting Hoogte (mm) : 2000
 • Afmeting Breedte (mm) : 1400
 • Maaswijdte breedte (mm) : 150
 • Verpakkingseenheid : 0

Downloads

Montage instructies

Foto's

Heracles Emergency gate 1,2m on base plate

Heracles Emergency gate 1,2m on base plate

Heracles Emergency gate 1,2m on base plate

Tourniquet compleet B700

## Het één voor één toelaten van personen.
Om grip te houden op de toegang tot uw bouwterrein en mensen gecontroleerd toe te laten en/of te laten vertrekken is het mobiele tourniquet van Heras een uitstekende oplossing. Met dit draaihek, ook wel draai-kruis genoemd, heeft u maximale controle op de toegangsstroom. De mobiele tourniquet van Heras is voorzien van een elektromechanische vergrendeling. Na autorisatie is een lichte duw tegen het element voldoende voor het inzetten van de draaiende beweging. Na voltooiing van de beweging wordt het element weer automatisch vergrendeld. De tourniquet is uitermate geschikt voor tijdelijke locaties, zoals bouwter-reinen en events. Met een tourniquet van Heras investeert u in de veiligheid en uitstraling van uw terrein.

Specificaties

 • Certificaat : CE
 • Afmeting Diepte (mm) : 1600
 • Afmeting Hoogte (mm) : 2230
 • Afmeting Breedte (mm) : 1600
 • Verpakkingseenheid : 1

Downloads

Montage instructies

Foto's

Turnstile complete B700

Ontvang een optimaal toegangsplan voor uw bouwplaats

Iedere bouwplaats is echter uniek – dit betekent dat er geen standaard configuratie bestaat voor toegang en toegangscontrole.

In een geheel vrijblijvend adviesgesprek met een van onze specialisten bekijken we uw specifieke situatie. Door rekening te houden met de omgeving wordt gekeken wat de beste inrichting is voor het opzetten van toegang tot uw bouwplaats.

Benieuwd welke keuzes jij hebt om onbevoegden te weren van de bouwplaats en verkeer optimaal te reguleren? Vraag hier een vrijblijvende afspraak aan met onze adviseurs: 

Adviesgesprek aanvragen
Heras Specialist 4