Heras Smart Access toegangscontrole is te koppelen met andere software

Tijd die u wint met software voor de bouw, wilt u niet direct weer inleveren aan andere administratieve rompslomp. Dat is logisch. De verschillende softwareoplossingen die ID-controle, persoonsregistratie of andere rapportage mogelijk maken, moeten het dagelijkse werk juist verlichten in plaats van meer werk opleveren! Daarom is het fijn te weten dat het Heras Smart Access toegangscontrolesysteem compatibel is met verschillende andere softwareoplossingen voor de bouw. Dat scheelt u geld, tijd en energie.

 

Heras Smart Access: een eenvoudig en flexibel systeem voor de bouw

Er zijn verschillende frustraties te noemen waarom een uitvoerder kiest voor een vorm van geautomatiseerde toegangscontrole en persoonsregistratie op zijn bouwplaats: 

  • Boetes omdat niet aan wet- en regelgeving wordt voldaan.
  • Iedere dag weer elke individuele medewerker op de bouw controleren.
  • Handmatig toegang moeten verlenen en weigeren op verschillende bouwlocaties.
  • Niet weten wie zich op de bouwplaats bevindt, en wie niet.
  • Faalkosten door diefstal en vandalisme.

U wilt alleen niet in ieder afzonderlijk systeem dezelfde gegevens opnieuw invoeren, alle systemen los van elkaar beheren of voor ieder project met andere software werken. Dat zou namelijk betekenen dat de tijd die u hebt gewonnen met het aanschaffen van de software, weer kunt inleveren.

De tijd die u wint met software voor de bouw wilt u niet direct weer inleveren aan andere administratieve rompslomp.

Heras Smart Access is één systeem voor vooraanmelding, persoonsregistratie en toegangscontrole. Er is bij de ontwikkeling van het toegangscontrolesysteem goed nagedacht over koppelingen met de bestaande systemen in de markt en gebruik op bouwlocaties. 

 

Compatibel met meerdere systemen

Omdat Heras Smart Access een cloudoplossing is, kan het aan vrijwel ieder online systeem gekoppeld worden. Denk aan: 

  • Projectbox: dit is een soort voorregistratiesysteem met projectintroductie welke aan Heras Smart Access gekoppeld kan worden. 

  • Keesing Authentiscan: software en hardware om de geldigheid van legitimatiedocumenten te controleren. Ook Heras Smart Access en de software Keesing sluiten goed op elkaar aan.

  • Bouwpas: een systeem voor aanwezigheidsregistratie. Heras Smart Access sluit dus ook goed aan op Bouwpas.

  • Checkinatwork en persoonsregistratie: de Belgische wetgeving vereist dat je op iedere grote bouwplaats direct aan de RSZ doorgeeft wie er op je terrein aan het werk is (geweest). Heras Smart Access kan deze meldingen automatisch versturen bij binnenkomst.

  • Construbadge: in België beschikt iedere bouwvakker over een Construbadge. Het is mogelijk om deze kaarten aan het Heras Smart Access systeem te koppelen. Je hebt daardoor geen aparte pasjes nodig. Tevens is de voorregistratie sneller.

Wilt u weten of de software die u al gebruikt compatibel is met Heras Smart Access? Stel deze vraag aan een van onze productspecialisten. Klik hier om contact op te nemen.

Wilt u eerst meer leren over het Heras Smart Access systeem? Lees alles over Heras Smart Access in de uitgebreide brochure.

Download brochure

Picture of Sjoerd van den Wijngaarden

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek. Maak direct een afspraak via onderstaande button.