Een bouwhek tegen piraterij

Wist u dat u de hekwerken van Heras onder andere kunt tegenkomen op grote baggerschepen? Ik zal u uitleggen waarom onze hekken op deze schepen gemonteerd worden.

Geplaatst op 08 november 2016 door Yves Spooren    ProjectbeveiligingVeilig & duurzaam werkenBouwhek mogelijkhedenEvenementHavengebiedHoge hekkenKlantspecifieke oplossing


11 km bouwhek leveren en plaatsen op Schiphol, een routineklusje

Amsterdam Airport Schiphol, een van de drukste luchthavens ter wereld is continue in beweging. Dag en nacht vertrekken er vliegtuigen, zijn er mensen aan het werk en reizen er zo’n 58 miljoen passagiers per jaar via Schiphol.  Om alles en iedereen te kunnen vervoeren zijn er in 2015 maar liefst 450.679 vliegtuigbewegingen geweest op 6 start- en landingsbanen. Geen wonder dat landingsbanen zo nu dan in onderhoud zijn.

Geplaatst op 13 juni 2016 door Joost van der Pas    ProjectbeveiligingVeilig & duurzaam werkenBouwhek mogelijkhedenVliegveldHoge hekkenMontage


Twee voorbeelden van maatwerk met tijdelijk hekwerk

Afrastering is de basis van je beveiliging. Als je met een project begint, gebruik je altijd tijdelijk hekwerk om het werkterrein af te bakenen. Toch is zo’n afbakening niet altijd afdoende en zijn aanvullende maatregelen gewenst. Elke situatie vraagt om een specifieke oplossing en daarbij levert Heras maatwerk. In dit blog twee voorbeelden van op maat gesneden beveiliging die het concern uit het Nederlandse Oirschot presenteerde.

Geplaatst op 03 mei 2016 door Yves Spooren    Bouwhek mogelijkhedenHoge hekkenZandgrondBuitengebied


Moet je nog eigen bouwhekken hebben?

Uitvoerders met veel opeenvolgende projecten kopen vaak bouwhekken om hun bouwplaats te beveiligen of om ongewenst publiek buiten te houden. In welk geval kies je voor kopen? En wanneer is huren voordeliger? We onderscheiden hier twee situaties: je huurt of koopt tijdelijk hekwerk enkel voor een specifiek project, of: je wil de bouwhekken kopen en gebruiken bij meerdere projecten. Onderstaande vragen kunnen helderheid geven of - en wanneer – het waardevol is om de eigen voorraad aan te vullen of juist huur te overwegen.

Geplaatst op 15 maart 2016 door Lou Spierings    Bouwhek mogelijkhedenHoge hekkenDealerondersteuningHuren of kopen