Montage en onderhoud

Zelf doen of uitbesteden?

Toegegeven, het monteren van een bouwhekopstelling is geen rakettechnologie. Maar met 30 jaar verhuurervaring kunnen we het wel sneller en, sorry voor de brutaliteit, beter. Voor onze relaties verder van huis hebben we super-goede montage-instructies.

Montage uitbesteden

Onze montageploegen zorgen dat u ongestoord kunt doorwerken. We verzorgen graag voor de (de)montage van uw gehuurde en/of aangekochte tijdelijke of semipermanente opstellingen.

Hekken zelf installeren

Installeert u de bouwhekken liever zelf? We hebben we voor u duidelijke montage-instructies beschikbaar. Kijk voor de downloads onderaan deze pagina. Of bekijk de installatie films op YouTube.

Elektronische beveiliging

Een Heras-adviseur bezoekt de locatie en bespreekt met u onze filosofie en de juiste werkwijze. Met de analyse komt een plan voor de strategisch beste locaties voor de inzet van de elektronisch en mechanische componenten. Bij de installatie krijgt u heldere instructies over de bediening.

Onderhoud

Het is verstandig de mechanische en/of elektronische beveiliging rondom uw bouwplaats regelmatig te controleren en waar nodig herstelwerkzaamheden uit te voeren. Indien gewenst neemt Heras deze onderhoudsbeurten voor u uit handen.

Werken Heras hekken

Montage instructies

Veiligheid

Hekwerk

Koppelen hekwerk

Fundatie

Poorten

Schoren

Beveiliging

Doeken

Opslag en retour

Transport