Schuifpoorten

Heras biedt schuifpoorten van functionele eenvoud tot maximale veiligheid en stabilteit

Heras biedt een ongekend breed en diep assortiment met koop en huur oplossingen, om uw toegangsweg zo efficiënt mogelijk in te richten. Alles om u zorgeloos te laten werken, doordat alle activiteiten op en rondom je bouwterrein soepel verlopen, met personeel dat zo weinig mogelijk afgeleid wordt van hun werkzaamheden en bouwverkeer dat probleemloos, zonder gedoe, het terrein betreedt en verlaat, ook in het geval van nood. 

Dit kan worden gerealiseerd met o.a.:

Op deze pagina leest u meer over de schuifpoorten die wij leveren. 

Lees voor advies en mogelijkheden ook onze blogs:

Onderaan deze pagina treft u een compleet overzicht van onze producten op het gebied van schuifpoorten. 

Wat voor schuifpoorten heeft Heras beschikbaar voor tijdelijke locaties?

 • Bouwhekpoort voor voertuigregulering
 • Schuifpoort voor voertuigregulering handmatige bediening
 • Schuifpoort voor voertuigregulering electrische bediening

Onze oplossingen bestaan uit onderstaande schuifpoorten, met een vrije doorgang van 3,5 tot 14 meter. Er kan een eenvoudige maar veilig en stabiele schuifpoort gemaakt worden met een bouwhek als basis. Het betreft dan de Heras schuifpoortconstructie, waarbij het bouwhek over een rails geleid wordt. De meest robuuste schuifpoort is de M500 schuifpoort, welke ook in meerdere afmetingen leverbaar is. Daarnaast kan deze dubbel geplaatst worden zodat er een vrije doorgang van 14 meter ontstaat. Ideaal wanneer de draaicirkel voor het vrachtverkeer minimaal is. Neemt u contact op voor een oplossing op maat.

Hoe creëer ik zo eenvoudig mogelijk een schuifpoort op mijn bouwlocatie?

Dat doet u door een bouwhek als basis te nemen en deze aan de vullen met de schuifpoortconstructie, waarbij het hek over een rails loopt. Vergeet u bij deze "bouwhek" oplossing niet om een goed slot te gebruiken. Hangsloten zorgen voor te veel speling op de hekken wat de veiligheid niet ten goede komt. Wij adviseren het Heras bouwhekslot.

Welke voorbereidingen moet ik treffen voordat een Heras schuifpoort kan worden geplaatst?

Geen tot minimale voorbereiding is vereist. Het afvlakken van de grond is in alle gevallen gewenst om de poort zo soepel mogelijk te kunnen gebruiken. Onze poorten zijn ideaal voor tijdelijke oplossingen. Dat wil zeggen dat ze plug-and-play zijn. 

Welke poort is de juiste oplossing voor mijn situatie?

Gebruik de Heras Poorten Kiezer om de juiste toepassing voor jouw situatie te vinden of download de productbrochure met alle poorten voor de bouwplaats. Via onderstaande link kunt u onze brochure met het totale assortiment downloaden.

Download de productbrochure

Schuifpoorten varianten & specificaties

Schuifpoort M500 7m elektrisch bediend

De vrijdragende M500 Schuifpoort is speciaal ontwikkeld voor tijdelijk gebruik. De flexibiliteit maakt gecontroleerde toegang voor tijdelijke bouwprojecten mogelijk, door de beperkte tijdspanne van een project is een ‘normale’ schuifpoort lastig tot een rendabele investering te maken. Heras levert de M500 schuifpoort desgewenst volledig geassembleerd op een bedrijfsvloerplaat. Inclusief afstandsbediening.

Specificaties

 • Afmeting Breedte : 8640 mm
 • Afmeting Hoogte : 2000 mm
 • Afmeting Diepte : 200 mm
 • Verpakkingseenheid : 1
 • Certificaat : EN
 • Certificaat : CE
 • Maaswijdte hoogte : 200 mm
 • Maaswijdte breedte : 50 mm

Downloads

Montage instructies

Foto's

3D Sliding gate

3D Sliding gate

M500 Schuifpoort

Mobiele schuifpoort constructie (3,5m)

Een constructie set met onderdelen om in de bestaande hekwerklijn een opening aan te brengen. Variatie van 3,5 m of 7 m. Het schuifhek is gemakkelijk te openen en te sluiten zonder draaicirkel. Een ideale oplossing op bouwplaatsen of evenemententerreinen waar weinig plaats voorhanden is. Bekijk hier een animatie van de werking https://youtu.be/JD_obVz5sQg

Specificaties

 • Afmeting Breedte : 3593 mm
 • Afmeting Hoogte : 2135 mm
 • Afmeting Diepte : 150 mm
 • Verpakkingseenheid : 0

Downloads

Montage instructies

Foto's

3D Mobile slidinggate construction

Schuifpoortconstructie P005800

3D Mobile slidinggate construction

Schuifpoortconstructie P005800

Kopstijl dubbele schuifpoort M500

De poort is feitelijk een constructie van twee M500 schuifpoorten. Om een middenstaander te voorkomen, ontwikkelde Heras een opvang voor op de kop van een van de twee poorten. Met die opvang lopen de twee poorten rustig en mooi in ‘elkaar’. Daarnaast is een stop gemaakt zodat beide poorten een eindpunt hebben. Bij de stop sluiten de poorten netjes in het midden. De anders noodzakelijke poortaanslag is niet nodig.

Specificaties

 • Afmeting Breedte : 160 mm
 • Afmeting Hoogte : 1570 mm
 • Afmeting Diepte : 150 mm
 • Verpakkingseenheid : 1

Downloads

Montage instructies

Foto's

Middenaanslag dubbele schuifpoort

Middenaanslag dubbele schuifpoort

Middenaanslag dubbele schuifpoort

Een heldere doorgang in de bouwheklijn

Om te voorkomen dat overal in de hekwerklijn in- en uitgangen worden gecreëerd is het gebruik van duidelijke toegangverschaffers een must. Heras biedt een breed assortiment aan oplossing voor het verlenen van toegang tot de bouwplaats.