Schuifpoorten

Heras biedt schuifpoorten van functionele eenvoud tot maximale veiligheid en stabilteit

Heras biedt een ongekend breed en diep assortiment met koop en huur oplossingen, om uw toegangsweg zo efficiënt mogelijk in te richten. Alles om u zorgeloos te laten werken, doordat alle activiteiten op en rondom je bouwterrein soepel verlopen, met personeel dat zo weinig mogelijk afgeleid wordt van hun werkzaamheden en bouwverkeer dat probleemloos, zonder gedoe, het terrein betreedt en verlaat, ook in het geval van nood. 

Dit kan worden gerealiseerd met o.a.:

Op deze pagina leest u meer over de schuifpoorten die wij leveren. 

Lees voor advies en mogelijkheden ook onze blogs:

Onderaan deze pagina treft u een compleet overzicht van onze producten op het gebied van schuifpoorten. 

Wat voor schuifpoorten heeft Heras beschikbaar voor tijdelijke locaties?

 • Bouwhekpoort voor voertuigregulering
 • Schuifpoort voor voertuigregulering handmatige bediening
 • Schuifpoort voor voertuigregulering electrische bediening

Onze oplossingen bestaan uit onderstaande schuifpoorten, met een vrije doorgang van 3,5 of 7 meter. Er kan een eenvoudige maar veilig en stabiele schuifpoort gemaakt worden met een bouwhek als basis. Het betreft dan de Heras schuifpoortconstructie, waarbij het bouwhek over een rails geleid wordt. De meest robuuste schuifpoort is de Schuifpoort M500 , welke ook in meerdere afmetingen leverbaar is. 

Hoe creëer ik zo eenvoudig mogelijk een schuifpoort op mijn bouwlocatie?

Dat doet u door een bouwhek als basis te nemen en deze aan de vullen met de schuifpoortconstructie, waarbij het hek over een rails loopt. Vergeet u bij deze "bouwhek" oplossing niet om een goed slot te gebruiken. Hangsloten zorgen voor te veel speling op de hekken wat de veiligheid niet ten goede komt. Wij adviseren het Heras bouwhekslot.

Welke voorbereidingen moet ik treffen voordat een Heras schuifpoort kan worden geplaatst?

Geen tot minimale voorbereiding is vereist. Het afvlakken van de grond is in alle gevallen gewenst om de poort zo soepel mogelijk te kunnen gebruiken. Onze poorten zijn ideaal voor tijdelijke oplossingen. Dat wil zeggen dat ze plug-and-play zijn. 

Welke poort is de juiste oplossing voor mijn situatie?

Gebruik de Heras Poorten Kiezer om de juiste toepassing voor jouw situatie te vinden of download de productbrochure met alle poorten voor de bouwplaats. Via onderstaande link kunt u onze brochure met het totale assortiment downloaden.

Download de productbrochure

Schuifpoorten varianten & specificaties

Schuifpoort Axel - 7m Elektrisch

De ideale toegangsverschaffer tot úw bouwplaats.

De Heras Schuifpoort Axel is zeer eenvoudig en snel te plaatsen door de montage op een prefab betonnen fundatie. Het ontwerp van de schuifpoort integreert perfect in tijdelijke en semipermanente hekwerklijnen. Een slim ontwerp zorgt ervoor dat de poort robuust is en soepel loopt.
De Schuifpoort Axel heeft bij de enkelvoudige uitvoering een vrije doorgangsbreedte van 5 of 7 meter. Beide versies zijn zowel handbediend als elektronisch verkrijgbaar.

Specificaties

 • Afmeting Diepte (mm) : 1600
 • Afmeting Hoogte (mm) : 2000
 • Afmeting Breedte (mm) : 10675
 • Maaswijdte hoogte (mm) : 152
 • Maaswijdte breedte (mm) : 14
 • Verpakkingseenheid : 1

Montage instructies

Foto's

Sliding Gate Axel - 7m Electric

Sliding Gate Axel - 7m Electric

Sliding Gate Axel - 7m Electric

Mobiele schuifpoort constructie (3,5m)

Voor een eenvoudige, veilige en stabiele schuifpoort met een bouwhek als basis.

Bij de Heras schuifpoortconstructie wordt het bouwhek over een rails geleid. Het is een constructie set met onderdelen om in de bestaande hekwerklijn van een bouwhek een schuifpoort te maken. Zo ontstaat snelle toegang tot bouwterreinen voor voetgangers of voertuigen. Maar kan ook worden ingezet als nooduitgang. Uiteraard is het ook mogelijk om 2 bouwhekken tegen elkaar te zetten, hierdoor varieert u in doorgangen van 3,50 meter of 7 meter. Het schuifhek is gemakkelijk te openen en te sluiten zonder draaicirkel. Daarmee is het een ideale oplossing op bouwplaatsen of evenemententerreinen waar weinig plaats is. Voor het cre-eren van een enkele poort zijn 1 bouwhek, 2 stalen voetplaten, 3 wielen en 3 klemmen benodigd.

Specificaties

 • Afmeting Diepte (mm) : 150
 • Afmeting Hoogte (mm) : 2135
 • Afmeting Breedte (mm) : 3593
 • Verpakkingseenheid : 0

Downloads

Montage instructies

Foto's

Sliding fence construction set

Sliding fence construction set

Sliding fence construction set

Sliding fence construction set

Een heldere doorgang in de bouwheklijn

Om te voorkomen dat overal in de hekwerklijn in- en uitgangen worden gecreëerd is het gebruik van duidelijke toegangverschaffers een must. Heras biedt een breed assortiment aan oplossing voor het verlenen van toegang tot de bouwplaats.