Summerfestival_signing op hekwerk

Wat zijn bouwhekdoeken?

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn bouwhekdoeken doeken die op maat gemaakt zijn voor bouwhekken. De folies van polyethyleen zijn uitstekend geschikt als privacy-scherm om voorbijgangers het zicht op uw bouwplaats te bemoeilijken. De stevige bouwhekdoeken scheuren niet en worden dankzij de winddoorlatende structuur en de waterafstotende coating niet beïnvloed door weersomstandigheden. Met de ringen in de buitenrand van het doek bevestigt u het doek eenvoudig aan het bouwhek. Bij Heras Mobile vindt u bouwhekdoeken in zwart, wit of blauw. Daarnaast zijn de bouwhekdoeken in diverse maten verkrijgbaar en dus veelzijdig inzetbaar.

 

Wat zijn de voordelen van bouwhekdoeken?

Als uw bouwplaats zich in een regio bevindt waar veel verkeer is en zowel voetgangers, fietsers als automobilisten regelmatig langs uw bouwplaats rijden, dan kunnen er gevaarlijk verkeerssituaties ontstaan. Om te voorkomen dat automobilisten hun aandacht van de weg naar uw bouwplaats verleggen, kunt u met een bouwhekdoek ongelukken voorkomen. Stilstaande voetgangers, die fietsers of andere voorbijgangers ophouden, zijn ook verleden tijd, want onze doeken zijn van korte afstand ondoorzichtig.

Maar niet alleen buiten de bouwplaats heeft het bouwhekdoek voordelen. De doeken verminderen en reguleren de wind en die over de bouwplaats waait. Dit is niet alleen aangenaam voor medewerkers en voorbijgangers, het vermindert ook het opwaaien van stof op het hele terrein. Dit effect heeft een dubbele werking, want de bouwhekdoeken kunnen het resterende zand en stof bovendien uitstekend tegenhouden en zo sterkere vervuiling van de omliggende gebouwen voorkomen.

We bieden ook NVO-bouwhekdoeken aan die brandvertragend werken en zo aanzienlijk bijdragen aan de veiligheid op de bouwplaats. Onze producten voldoen strikt aan de strenge voorschriften en worden ook voortdurend verder ontwikkeld.

U mag Charlotte alles vragen.
Ze helpt u graag.
Charlotte van Veelen

Marketing- en communicatiespecialist

Stel uw vraag
MARKETING_Charlotte van Veelen
8

soorten bouwhekdoeken

Bouwhekdoeken op maat bedrukken

Onze bouwhekken worden voor verschillende soorten projecten ingezet. Onze bouwhekken dragen niet alleen bij aan de veiligheid van personen, materiaal en machines, maar ze bieden ook de perfecte basis voor uw reclamedoeken. De bouwhekken zijn permanent aanwezig voor uw project, en niets is betere reclame dan een succesvol bouwproject. Daarom bieden wij bij Heras Mobile de mogelijkheid om uw bouwhekdoek te bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of uw geplande eindresultaat om aan voorbijgangers en bezoekers te laten zien wie verantwoordelijk is voor deze bouwplaats. Wij kunnen de reclamedoeken ook voor u ontwerpen.

Mocht u nog meer vragen hebben over bouwhekdoeken, dan kunt u contact opnemen met ons. Als u al weet welk doek voor u geschikt is, kunt u een offerte aanvragen:

Offerte aanvragen

Dit kan ook handig zijn

Bekijk ook onze andere oplossingen voor uw bouwterrein.

Lage bouwhekken en dranghekken

De lage bouwhekken (1 meter hoog) en dranghekken van Heras Mobile zijn geschikt om (grote groepen) mensen op afstand te houden en verkeer in goede banen te leiden. U kunt de hekken tevens inzetten om een gebied af te zetten of om een looppad te creëren voor het veilig geleiden van mensen.

Transport en opslag

Zodra een bouwproject voltooid is, moeten de bouwhekken afgevoerd worden. Niet alleen voor het transport, maar ook voor een tijdelijke opslag kunnen de transportsystemen van Heras Mobile van pas komen.