Complete ontzorging met bouwhekken, slagboom en toegangscontrole

Bouwbedrijf Vrolijk
“Op deze locatie vinden zeer veel transportbewegingen plaats van en naar de bouwplaats. Om al onze onderaannemers zo efficiënt mogelijk te laten werken, kiezen we hier voor een snelle en gebruiksvriendelijke oplossing. Zo kwamen we uit bij de slagboom en het toegangscontrolesysteem van Heras Mobile."

Bart Vissers

Werkvoorbereider bij Bouwbedrijf Vrolijk BV

In Almere bouwt Bouwbedrijf Vrolijk BV een groot, nieuw en duurzaam distributiecentrum in opdracht van supermarktketen Lidl. Lidl gaat met het distributiecentrum in Almere voor de hoogst haalbare BREEAM-certificering, namelijk 5 sterren. Voor de bouw hiervan maakt Bouwbedrijf Vrolijk BV gebruikt van de oplossingen van Heras Mobile: 2 kilometer aan bouwhekken, 1 slagboom en het Heras Smart Access toegangscontrolesysteem.

Een goede samenwerking als uitgangspunt

Op een voorgaand project van Bouwbedrijf Vrolijk in Barendrecht verzorgde Heras Mobile ook de toegangscontrole met het Heras Smart Access systeem. Naar aanleiding van deze samenwerking werd ook dit keer Heras Mobile benaderd om mee te denken over de juiste oplossing. Vissers: "Heras Mobile denkt goed mee en dat bevalt ons goed. De afspraken verlopen altijd keurig en ook daarom hebben we opnieuw voor Heras Mobile gekozen." Ook de begeleiding vooraf is iets wat opvalt bij Visser: "Door ons vooraf goed in te lichten over het toegangscontrolesysteem en een goede voorbereiding te treffen, waren er ter plaatse geen vragen of verrassingen meer."

Slagboom: een snelle en gebruiksvriendelijke oplossing 

Bouwbedrijf Vrolijk gebruikt normaal gesproken vaker schuifpoorten dan slagbomen op een bouwplaats. Toch was er de wens om voor de bouw van het distributiecentrum een slagboom in te zetten. De bedieningssnelheid van een slagboom is namelijk hoger. "Omdat er zeer veel transportbewegingen plaatsvinden van en naar de bouwplaats, was het dus een logische keuze voor ons om een slagboom te gebruiken", aldus Visser. 

Heras bouwhek en smart access op project Vrolijk Lidl Almere (7)
Heras bouwhek en smart access op project Vrolijk Lidl Almere (9)
Heras bouwhek en smart access op project Vrolijk Lidl Almere (11)
Een Heras totaalpakket op bouwplaats in Almere

Vanwege de intensieve verkeersstromen koos Bouwbedrijf Vrolijk BV voor een slagboom.

Wilt u ook een veilig bouwterrein realiseren met Heras Smart Access? Wij helpen u graag.

Vraag het onze specialist

Een tevreden klant

Wanneer er op een bouwplaats iets defect gaat, kan het vaak ter plaatse opgelost worden. Op het gebied van toegangscontrole zijn de specialisten van Heras Mobile soms nodig. Afhankelijk van het soort defect kan er op afstand geholpen worden om het op te lossen of een noodvoorziening te treffen. Wanneer er ter plaatse toch ondersteuning nodig is, komt er een monteur langs. Op de vraag hoe Vissers de oplossingen van Heras Mobile ervaart geeft hij dan ook aan: "Op dit moment verloopt alles naar behoren. Ik krijg er niet tot nauwelijks klachten over en dat is wat telt! En na de werkzaamheden hebben de monteurs ook dit keer het werk goed achtergelaten.”

Duurzame bouwplaats Heras

Vertel over uw uitdaging.
Wij helpen graag.

Uiteraard vertellen wij graag meer over onze producten en diensten in een persoonlijk gesprek.