Bouwhek M100 + Haak & Oog (1,2 m x 3,5 m)

Ideaal bouwhek voor verkeers- en persoonsgeleiding!

Bouwhek M100 + Haak & Oog (1,2 m x 3,5 m)
Bouwhek M100 + Haak & Oog (1,2 m x 3,5 m)-1
Bouwhek M100 + Haak & Oog (1,2 m x 3,5 m)-2
Bouwhek M100 + Haak & Oog (1,2 m x 3,5 m)-3

Het bouwhek voor vriendelijke verkeersgeleiding

Deze lage bouwhekken zijn divers toe te passen, zoals geleider voor verkeer, als valbeveiliging of als zichtscherm op de snelweg. Het lage bouwhek heeft de eigenschappen en het uiterlijk van een bouwhek gecombineerd met de functionaliteit van een dranghek.

  • Gladde bovenkant (geen puntjes)
  • Multi-inzetbaar
  • Zelfvergrendelend

Multi-inzetbaar bouwhek voor tijdelijke beveiliging

Het lage bouwhek is ontwikkeld voor het scheiden van fiets- en voetpaden van het overige verkeer. Door deze bouwhekken te plaatsen in een stalen voetplaat, wordt struikelen voor voetgangers voorkomen. Deze voetplaten worden losgeplaatst of met keilbouten aan bestrating of beton verankerd. Gebruikt u toch blokken? Gebruik dan de gaten zover mogelijk aan de buitenzijde van het blok. Of kies voor een semi-permanente oplossing door de hekken aan buizen te bevestigen. De lage bouwhekken worden ook toegepast op de actieve delen van de bouwplaats, als valbeveiliging, of rondom zwembaden en weilanden.

Tijdelijke hekken naast de snelweg

De lage bouwhekken worden ook veelvuldig toegepast naast snelwegen. Heras biedt opzetstukken waardoor plaatsing op roadbarriers mogelijk wordt. Op die manier ontstaat een veilige omheining tussen verkeer en werknemers. Op de hekken kan fencenet bevestigd worden. Dit is groen winddoorlatend doek wat zicht ontneemt en helpt voorkomen dat er vuil en grote stofwolken op de openbare weg belanden. Bij deze toepassing adviseren wij het gebruik van het bouwhek M50. Dat is de naverzinkte variant van het 1 meter hoge bouwhek.

Maximale hoogte van een bouwhek

Het lage bouwhek is ook geschikt om, met een speciaal opzetstuk, op een 2 meter hoog bouwhek te plaatsen. Zo creëert u een totaalhoogte van 3,20 meter. Daarbovenop kan nog 2 of 3 rijen puntdraad geplaatst worden.

Specificaties
  • Art.: C1303000
  • Hoogte: 1200 mm
  • Breedte: 3500 mm
  • Maaswijdte Hoogte: 250 mm
  • Maaswijdte Breedte: 100 mm
  • Verpakkingseenheid: 68
  • Gewicht: 11,5 kg
Floriade heras mobile
U mag Bree alles vragen. Ze helpt u graag.

Bree Sarrazijn

Commercial Sales Assistant

BENELUX_Bree Sarrazijn
Bouwhek M100 + Haak & Oog (1,2 m x 3,5 m)

Kies dit product

Bouwhek M100 + Haak & Oog (1,2 m x 3,5 m)

Ideaal bouwhek voor verkeers- en persoonsgeleiding!