Dranghek M135 - 16 spijls

Ideaal dranghek om grote groepen mensen te begeleiden of op afstand te houden

Dranghek M135 - 16 spijls
Dranghek M135 - 16 spijls-1
Dranghek M135 - 16 spijls-2
Dranghek M135 - 16 spijls-3
Dranghek M135 - 16 spijls-4

Lichtgewicht dranghek om mensen op afstand te houden waar nodig

Een ideaal dranghek om grote groepen mensen te begeleiden of op afstand te houden. De haak & oog verbinding zorgt voor een eenvoudige en snelle installatie. De nauwe spijlenafstand van 113 mm maakt het dranghek kind- en diervriendelijk. De dranghekken zijn eenvoudig in elkaar te schuiven voor optimaal transport of opslag.

  • Lichtgewicht
  • Multi-inzetbaar
  • Eenvoudig te plaatsen

Bij uitstek geschikt voor het geleiden van mensen

Of het nu gaat om het afschermen van gevaarlijke plekken op de locatie, om het duidelijk signaleren van EHBO-posten, het nastreven van een goede begeleiding van stromen mensen of de logistiek; dranghekken dragen direct bij aan de veiligheid van bezoekers, sporters, medewerkers, acts of bijvoorbeeld hulpdiensten. Met dranghekken zorg je er onder andere voor dat je op strategische punten verdeling van het publiek maakt. Frustratie zorgt voor agressie en met het tactisch plaatsen van dranghekken voorkom je irritaties. Een voordeel dat op zijn beurt weer leidt tot een positieve beleving van uw evenement.

Wat zijn dranghekken?

Dranghekken zijn hekken die worden ingezet bij kleine en grote evenementen om groepen mensen naar de gewenste plaatsen te begeleiden. Bij een optocht, demonstratie of evenement bijvoorbeeld. Ook voor het (tijdelijk) afzetten van wegen worden dranghekken ingezet. Dranghekken zorgen voor duidelijke scheidingslijnen én verzekeren je van extra veiligheid. Dranghekken worden voornamelijk gemaakt van aluminium en/of gegalvaniseerd staal. Er zijn dranghekken die zowel sterk als licht van gewicht zijn en hierdoor makkelijk te verplaatsen. De wat zwaardere dranghekken zijn uitermate geschikt voor calamiteiten.

Specificaties
  • Art.: C3600001
  • Hoogte: 1100 mm
  • Breedte: 2300 mm
  • Verpakkingseenheid: 25
  • Gewicht: 11 kg
Floriade heras mobile
U mag Bree alles vragen. Ze helpt u graag.

Bree Sarrazijn

Commercial Sales Assistant

BENELUX_Bree Sarrazijn
Dranghek M135 - 16 spijls

Kies dit product

Dranghek M135 - 16 spijls

Ideaal dranghek om grote groepen mensen te begeleiden of op afstand te houden