Slagboom compleet 6 m

Flexibele oplossing voor toegang verlening

Slagboom compleet 6 m
Slagboom compleet 6 m-1
Slagboom compleet 6 m-2
Slagboom compleet 6 m-3

Mobiele slagboom voor toegang verlening

De Heras mobiele slagboom wordt gebruiksklaar geleverd op een betonnen vloerplaat. Met de mee-scharnierende vangpaal wordt de totale opening van maximaal 6 meter optimaal benut. Infrarood dient gecombineerd te worden met de slagboom en voorkomt dat de boom naar beneden gaat als er een voer-tuig onder staat. De bediening is geautomatiseerd. Denk hierbij aan de bediening met een handzender, drukknop of GSM-module.

  • Torquemotor met PLC-besturing
  • Verwarmde behuizing
  • Vandalismebestendig

Ideaal in gebruik op tijdelijke locaties met grote verkeersstromen

Een slagboom vormt een duidelijke scheiding tussen openbaar gebied en uw bouwterrein met de focus op voertuigregulering. Zijn er veel verkeersbewegingen, wilt u grip houden op wie er naar binnen en buiten gaan en dient iedereen zich afzonderlijk aan- of af te melden? Dan zijn slagbomen de beste oplossing. Ze zijn veel sneller open dan een schuifpoort. Voor slagbomen is minder ruimte nodig. Hierdoor zijn slagbo-men breed toepasbaar op plaatsen waar een snelle toegangscontrole belangrijk is en/of wanneer er ruim-tegebrek is. Overdag garandeert de mobiele slagboom een flexibele toegangscontrole. ’s Nachts sluit, af-hankelijk van het beveiligingsniveau, een poort de locatie hermetisch af.

Voorbereidingen voor het plaatsen van een mobiele slagboom

Een vlakke ondergrond en 230V volstaat. De slagboom is een Plug & Play oplossing, er zijn geen netwerkka-bels nodig. Heras zorgt voor directe installatie op locatie. U ontvangt vooraf een document waarin duidelijk staat welke voorbereiding getroffen moeten worden zodat de slagboom snel geïnstalleerd en opgeleverd kan worden.

Specificaties
  • Art.: P0300
  • Hoogte: 1025 mm
  • Breedte: 6575 mm
  • Diepte: 800 mm
  • Verpakkingseenheid: 1
  • Gewicht: 300 kg
Van Wijnen heras mobile
U mag Martijn alles vragen. Hij helpt u graag.

Martijn Verhoeven

Coördinator Elektronische Beveiliging

LOGISTIEK_Martijn Verhoeven
Slagboom compleet 6 m

Kies dit product

Slagboom compleet 6 m

Flexibele oplossing voor toegang verlening