Stap 2: Afschrikken

Met de juiste afschrikmethodes zorgen dat ongewenst bezoek hun pogingen staken

Het beveiligen van de bouwplaats is essentieel indien u wilt dat ongewenste personen geen toegang kunnen krijgen tot het terrein. Echter: voorkomen is beter dan genezen. 

Beter is het wanneer u ongewenste personen dusdanig kunt afschrikken dat ze hun poging tot inbraak of vandalisme staken. U schrikt ongewenste personen doeltreffend af met de volgende hulpmiddelen:

  • Prikkeldraad

Met behulp van prikkeldraad bovenop uw hekwerk zorgt u er niet alleen voor dat het beklimmen van de hekken nagenoeg onmogelijk wordt, u schrikt ook personen met kwade bedoelingen doeltreffend af. 

Een betaalbare oplossing met maximaal resultaat. Prikkeldraad helpt u eenvoudig en goedkoop de beveiliging op uw bouwplaats op te schroeven.

  • Puntdraadkop

Een puntdraadkop dient als raamwerk voor het plaatsen van prikkeldraad op uw hekwerk. Het biedt u de mogelijkheid verschillende rijen concertina boven elkaar te plaatsen. 

Zo maakt u het inbrekers en vandalen extra lastig door op deze manier uw hekwerk te verhogen en klimmen onmogelijk te maken. Prikkeldraad en puntdraadkoppen kunnen bovendien ook worden ingezet bij semi-permanente montage voor langdurige beveiliging.

  • Doeken

Breng dieven en vandalen niet in de verleiding door openbaar tentoon te stellen wat voor kostbare materialen er op uw bouwplaats aanwezig zijn. U schermt uw bouwplaats effectief af met behulp van zicht ontnemende doeken

Bovendien kunt u op de doeken communiceren dat uw bouwterrein beveiligd wordt. De doeken zijn eenvoudig te monteren op vrijwel ieder type hekwerk. Zo bereikt u met minimale moeite, maximaal resultaat.

"Het gewenste servicelevel ligt hoog. Productie gaat hier 24 uur per dag door, dat stelt hoge eisen aan de service. Gelukkig speelt Heras Mobile Fencing hier heel goed op in. Men denkt mee in oplossingen en stelt zich heel flexibel op. We zijn zeer tevreden."
Stijn Vanooteghem - Project Procurement Manager Siemens
Play iconSiemens Client Case Heras

Anmod om en gratis samtale:

Adviesgesprek aanvragen