Geluidsreductie

Tijdelijk geluidsscherm voor minder overlast

Minder herrie, minder overlast en gezonder werken. De Noise Control Barrier reduceert tot 20 dB geluid. Bekijk de verhelderende video. Voor advies neemt u contact op of leest u een van onze blogs.


Download hier de Heras Mobile Fencing & Security Product Brochure:

Download de productbrochure

Geluidsreductie varianten & specificaties

Heras Noise Control Barrier

Herrie is hinder. Overlast door geluid kan een bouwproject ernstig verstoren. Heras Tijdelijke Beveiliging voorkomt klachten van omwonenden en procesvertraging door interventie van lokale overheden. Met een even simpele als effectieve oplossing om geluidsgolven óp de bouwplaats te houden. De Heras Noise Control Barrier is een hightech paneel wat voorzien is van speciale geluidsabsorberende fibers. Het absorbeert bouwgeluiden en voorkomt weerkaatsing. Het scherm is robuust, compact en licht van gewicht. Eén monteur bevestigt de schermen in een handomdraai. De tijdelijke geluidsschermen zijn ook toepasbaar voor steigerconstructies.

Specificaties

  • Afmeting Breedte : 3550 mm
  • Afmeting Hoogte : 2000 mm
  • Verpakkingseenheid : 1

Downloads

Montage instructies

Foto's

3D Noise Control Barrier

3D Noise Control Barrier

3D Noise Control Barrier

Noise Control Barrier

Geluidsreductie effectief en stabiel

Wanneer u de geluidsdempende doeken aan de hekwerklijn bevestigd vraagt dit om een robuust bouwhek met de juiste schoorconstructie of semi-permanente oplossing. De doeken overlappen elkaar deels voor optimaal effect. Laat u door onze adviseurs adviseren over de juiste oplossing voor uw situatie.