Stef Manders


Een schuif-bouwhek zorgt voor efficiënte inrichting van je toegangsweg

Chauffeurs moedeloos op zoek naar de ingang, oponthoud voor de toegang, afleiding voor het bouwpersoneel door een moeizame bediening van de toegang, gezoek naar vluchtroutes… Allemaal ongemakken die ontstaan indien je toegangsweg niet efficiënt ingericht is. Een schuif-bouwhek biedt uitkomst. Dit hek voorkomt vele frustraties terwijl het eenvoudig en snel te regelen en te plaatsen is. In dit artikel geven we het schuif-bouwhek de aandacht die het verdient. Daarnaast leren we je hoe je met de inzet van een schuif-bouwhek gemak én tijdswinst nastreeft.

Geplaatst op 15 januari 2020 door Stef Manders    Bouwhek mogelijkheden


Welke poort kies je voor de entree van je bouwplaats?

De entree van je bouwplaats is geen uitnodiging voor diefstal of vandalisme. Je toegang is geen verzoek om frustratie van af- en aanrijdend bouwverkeer. Een entree van je bouwplaats is een vraag aan bevoegden om met respect het terrein te betreden. Maar hoe creëer je een obstakel vrije en inbraakwerend entree die past bij jouw bouwplaats? Dit blog geeft inzage in de voor- en nadelen van het kopen van een schuifpoort, schuif bouwhek of een draaipoort. 

Geplaatst op 27 februari 2019 door Stef Manders    ProjectbeveiligingBouwhek mogelijkheden


Top acht meest voorkomende bouwplaats problemen

Vergunningen die op zich laten wachten of diefstal van materialen; zomaar een greep uit de problemen op de bouw die je kopbrekens bezorgen. Maak kennis met acht typische problemen op de bouwplaats die leiden tot frustratie én faalkosten en de oplossingen om deze te voorkomen.

Geplaatst op 02 oktober 2018 door Stef Manders    ProjectbeveiligingRegelgeving & voorschriften


Hekken kopen? Redenen waarom

We zouden liegen als we niet heel vaak de vraag krijgen: ‘wanneer is hekken kopen interessant’? Ondanks dat we dolgraag hekwerk verhuren, zijn er situaties denkbaar waarbij het gunstiger is om hekwerk te kopen. Overweeg je of kopen een interessant alternatief is, zoek dan niet verder en lees deze blog. Hier zetten we de redenen om hekwerk te kopen uiteen. Lekker kort, zodat je snel een keuze kunt maken.

Geplaatst op 28 juni 2018 door Stef Manders    Bouwhek mogelijkheden


Een stevig bouwhek voor een grotere veiligheid

Voorbeelden zijn er te over! Omgewaaide of (nog erger) weggewaaide bouwhekken die aanzienlijke schade aanrichten. Niet alleen materieel. Weggewaaide bouwhekken kunnen ook tot ongevallen leiden waar bouwvakkers of voorbijgangers de dupe van worden? Dat wil je als bouwbedrijf en/of uitvoeder nooit op je geweten hebben. Maar hoe kun je dit voorkomen? En wat zijn de wettelijke verplichtingen waaraan bij het plaatsen van bouwhekken dient te worden voldaan? In dit blog maken wij uitvoerders, inkopers en verdere belanghebbenden graag attent hoe te handelen bij het gebruik en het plaatsen van bouwhekken.

Geplaatst op 18 april 2018 door Stef Manders    Veilig & duurzaam werkenBouwhek mogelijkheden


Een doordacht hekkenplan zorgt voor een efficiënte inkoop

Optimale veiligheid; het reguleren van de toegang; maar ook de afzetting van het terrein of de weg, vluchtwegaanduidingen en het voorkomen van geluidsoverlast. Allemaal situaties die bij de organisatie van een evenement vragen om hekwerk-oplossingen. Om inzicht te krijgen in het type hekwerk en de hoeveelheid die je nodig hebt, is het raadzaam altijd te starten met het maken van een hekwerkplan. Dit hekwerkplan zorgt - naast inzicht in wat je nodig hebt aan hekwerken - ook voor kostenefficiency. Dit blog laat zien hoe je tot een efficiënte inzet van hekwerken komt.

Geplaatst op 27 maart 2018 door Stef Manders    Bouwhek mogelijkheden


Finish Barriers zorgen voor een veilig en eerlijk wedstrijdverloop

Het mag natuurlijk nooit gebeuren dat een sportwedstrijd tot op de laatste meters een adembenemend koersverloop kent, maar juist op het moment suprême volledig uit de hand loopt. Het publiek neemt bezit van het parcours en dringt zich te ver op waardoor de deelnemers een vrije doorgang wordt ontnomen. En dat alles onder de ogen van sponsoren die juist op die plek aan de finish graag hun boodschap extra hadden uitgedragen.

Geplaatst op 22 maart 2018 door Stef Manders    Bouwhek mogelijkheden


Bouwhek huren op de bouwplaats

Veiligheid op de bouwplaats wordt van steeds groter belang. Veilig werken in een rustige omgeving staat voor veel bouwbedrijven boven alles. Bouwhekken spelen hierbij een belangrijke rol. In dit artikel wordt toegelicht waarom het huren van een bouwhek direct bijdraagt aan een positief werkklimaat op de bouwplaats. Daarnaast worden de diverse typen bouwhekken die te huur zijn uiteen gezet.

Geplaatst op 21 december 2017 door Stef Manders    Bouwhek mogelijkheden