Veilig en efficiënt werken dankzij Heras Smart Access

De primaire uitdaging van het waarborgen van de veiligheid van iedereen die het bouwterreinbetreedt

Veilig en efficiënt werken dankzij Heras Smart Access
- Gerard Roseboom
van Bruil

Bij de start van de bouw werden direct bouwhekken, een poort, een bouwheklooppoortje, een tourniquet en een schuifpoort neergezet om mensen gecontroleerde toegang te verlenen tot verschillende zones op het terrein. Gerard Roseboom, uitvoerder bij Bruil, voerde de registratie van personen handmatig uit. Gerard: “Bij een beetje project heb je veel mensen die het bouwterrein op en af willen. Dit houdt mij van mijn werk.” Daarom werd besloten gebruik te gaanmaken van Heras Smart Access. Gerard: “Nu verloopt alles via deze elektronische portier en dat scheelt me veel tijd. Tijd die ik aan het echte werk kan besteden.”

Mensen die in de keet werken betreden het terrein met een vingerscan en de bouwvakkers — doorgaans met vieze handen — betreden de bouw met een pas.

De snelle werking van het systeem bewees zich recentelijk nog voor Bruil, toen na een brandmelding het terrein ontruimd moest worden. Ruim 60 personen stonden onmiddellijk bij de uitgang en met slechts één druk op de knop kon de portier een aanwezigheidslijst uitdraaien. Al snel was duidelijk dat iedereen (behalve drie BHV’ers) het terrein had verlaten. Gerard: “Dit toegangscontrolesysteem scheelt mij ontzettend veel tijd en het is eenvoudig te bedienen!”

Lees voor meer info het blog over Bruil.

Vraag een Demo aan