Allfence dat is vanaf nu Heras

De merknaam Allfence (verhuur van hekken voor evenement en bouw) verdwijnt van de Nederlandse markt.

Al 15 jaar is Allfence onderdeel van CRH plc., the International Building Materials Group. De grootte en kracht van deze internationale, beursgenoteerde organisatie bracht Allfence en haar klanten de nodige voordelen. Naast Allfence opereert binnen dezelfde groep ook Heras Mobile Fencing & Security.

Allfence en Heras Mobile deelden binnen de groep inmiddels steeds meer back-end activiteiten, met als logisch gevolg dat beide merken meer en meer naar elkaar toegroeiden. Het overlappende product- en diensten portfolio leidde uiteindelijk tot onduidelijkheid in de markt en binnen de groep als geheel.

Daarom is besloten de krachten van de twee bedrijven te bundelen onder één Europese merknaam: Heras Mobile Fencing & Security.

Allfence is vanaf nu Heras

Over Heras Mobile Fencing & Security

Heras Mobile Fencing & Security is actief in 24 met name Europese landen. In de Nederlandse en Belgische markt verkoopt én verhuurt Heras Mobile tijdelijk hekwerk aan zowel de bouw- als evenementenmarkt. Naast mechanische producten als bouwhekken en tijdelijke poorten richt Heras Mobile Fencing & Security zich ook op elektronische oplossingen voor toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie.

Allfence is vanaf nu Heras

 

Onderwerpen:

Geplaatst door Joep Coenen op 12 november 2018
Business Unit Manager Benelux at Heras Mobile Fencing & Security