Binnen 24 uur hekken voor bouw of evenement in de hele Benelux

Er kan zich altijd een urgente situatie aandienen dat je als bouwbedrijf of evenementenorganisatie op het allerlaatste moment verlegen zit om hekken. En of dat dan om koop of huur gaat, op dat moment heb je graag een leverancier die flexibel meedenkt en ook de voorraadcapaciteiten en de logistieke mogelijkheden heeft om binnen enkele uren een oplossing te bieden. Bij spoedgevallen worden koop- en huurhekken binnen 24 uur in de hele Benelux geleverd.

Calamiteiten

Het kan zo maar gebeuren dat bij calamiteiten op een bouwproject extra hekken nodig zijn voor het bieden van een grotere veiligheid of afscherming. Als voorbeeld nemen we een recente noodsituatie waar direct bouwhekken nodig waren om een gevaarlijke situatie af te schermen. Binnen drie uur waren onze mensen ter plaatse met een vrachtwagen vol bouwhekken. Voor de klant een enorme opluchting. 

Een centrale ligging van de opslag bevordert de snelheid van levering.

Centrale opslag

Een centrale ligging van de opslag bevordert de snelheid van levering. In het Belgische Overpelt - vlak over de grens met Nederland – beschikken wij over een opslag waar al onze voorraden zijn opgeslagen. Klaar voor transport. Vanaf deze locatie kunnen wij de hele Benelux in enkele uren tijd bedienen.

Grote voorraden, klaar voor transport

Op de opslag in Overpelt hebben wij standaard enkele kilometers aan huurhekken op voorraad om onze relaties direct en binnen enkele uren op elke locatie binnen de Benelux te helpen.

Verschillende transporteurs

Samenwerking met verschillende transportbedrijven biedt de mogelijkheid om in urgente gevallen direct te schakelen. Door samen te werken met verschillende dienstverleners is er altijd een bedrijf dat kan zorgen voor een directe en snelle levering.

Hoge flexibiliteit

Flexibiliteit en meedenken met de klant is van groot belang in zowel de bouw- als evenementenwereld. Ook als hekwerk leverancier moet je hierin mee. 

Onderwerpen: ProjectbeveiligingBouwhek mogelijkheden,

Geplaatst door Joost van der Pas op 05 juni 2018
Manager Marketing & Productmanagement at The Mobile Perimeter Protection Group BV