COVID-19 update

Dat COVID-19 een stempel drukt op de samenleving, hoeven we u niet te vertellen. We merken het iedere dag. Het beïnvloedt ieders dagelijks leven, ook bij Heras Mobile Fencing & Security. Vanuit de markt ontvangen we – heel begrijpelijk – regelmatig vragen over hoe we omgaan met deze situatie. In deze e-mail vindt u de meest gestelde vragen én de antwoorden.

Is Heras Mobile Fencing & Security geopend?

Jazeker. We zijn gewoon bereikbaar. Onze medewerkers werken waar mogelijk vanuit huis, maar u kunt ons gewoon via de normale kanalen (telefoon en e-mail) bereiken.


Gaat de productie door?

Ja, de productie gaat gewoon door. Natuurlijk houden we in onze fabrieken met alle verplichte veiligheidsmaatregelen om de gezondheid van onze medewerkers te garanderen. De productie is daarop aangepast.


Levert Heras Mobile nog op locatie?

Ja. Daarin is niets veranderd. We leveren gewoon bij u op locatie. We willen u wel vragen om de geldende richtlijnen te respecteren. Houd dus afstand van onze chauffeurs.


Monteert Heras Mobile op locatie?

Ja. Ook daarin gaat het werk gewoon door. Onze monteurs werken nog gewoon bij u op locatie. Maar ook hier geldt: respecteer de richtlijnen en denk aan uw eigen gezondheid en die van onze mensen.


Zijn de levertijden langer?

Nee. De levertijden blijven onveranderd. Zelfs overnight leveringen blijven gewoon mogelijk, mits u voor 10.00 uur ’s ochtends uw bestelling plaatst.


Komt Heras Mobile op locatie voor advies?

Ja. Natuurlijk kunnen we in veel gevallen online advies geven. Maar sommige situaties vragen nu eenmaal om een locatiebezoek. Dat is geen probleem. Wij zullen daarbij alle richtlijnen respecteren. Onze adviseur zal u dus helaas niet de hand kunnen schudden. En hij zal afstand houden. Maar het advies zal er niet minder om zijn.


Kortom: het werk voor Heras Mobile gaat gewoon door. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staat daarbij centraal. Heeft u nog vragen die hierboven niet zijn beantwoord? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Net als altijd.

Onderwerpen: Bouwhek mogelijkheden,

Geplaatst door Joep Coenen op 21 april 2020
Business Unit Manager Benelux at Heras Mobile Fencing & Security