HERAS Mobile Fencing & Security: Meest gestelde vragen in Nederland

 

HERAS Mobile biedt hoogwaardig tijdelijk hekwerk voor bouw, infrastructuur, overheden en evenementen. Dagelijks komen er veel vragen binnen met betrekking tot de verschillende producten die HERAS verkoopt en verhuurt. We spraken met Jasmina Mehmedagic, commercieel medewerker binnendienst, en vroegen haar om antwoord te geven op de meest gestelde vragen in Nederland. 

Verhuren jullie ook hekken? 

“Jazeker, we verhuren onze hoge en lage bouwhekken met bijbehorende accessoires. Het is vaak goedkoper om de hekken bij ons te huren dan te kopen wanneer men de hekken maar een paar maanden nodig heeft. In de meeste gevallen biedt het kopen van hekken een goedkopere uitkomst wanneer een bouwproject langer dan 2 jaar duurt.

Meer weten over het kopen of huren van de HERAS bouwhekken: kijk op dan hier op onze website of lees ons blog “Bouwhekken huren of kopen”

Verzorgen jullie de montage van de hekken? 

“Wij verzorgen inderdaad ook de montage van de bouwhekken. Het is vaak heel handig  om zowel de levering als de montage van de hekken door één partij te laten doen. Zo kunnen de bouwlieden op de werkplaats zich concentreren op de bouw en hoeven ze zich niet bezig te houden met de montage van de bouwhekken. Ons montagepersoneel heeft meer dan 30 jaar ervaring met het plaatsen van bouwhekken en denkt graag mee met de klant wanneer het qua layout ingewikkelder blijkt te zijn. Daarnaast gaan ze super efficiënt en secuur te werk en plaatsen ze het hekwerk in een razend tempo. Wij raden daarom ook altijd aan om daar waar mogelijk de bouwhekken door HERAS te laten plaatsen. Zo bespaar je tijd en geld”.

Kunnen HERAS bouwhekken alleen op blokken worden gezet, of is er ook een andere oplossing?

“Naast de bekende ‘hek-blok-klem’ oplossing, kunnen HERAS hekken ook semi-permanent worden gemonteerd. Met een tussenpaal worden de hekken dan in de grond vastgezet. Deze oplossing is veel steviger en vergt ook minder onderhoud dan hekwerk dat op blokken wordt gezet. Daarnaast vormt een semi-permanent hekwerk ook een veel strakker uitziende omheining”. 

semi_permanent

Wat zijn de afmetingen van jullie standaard bouwhekken? 

“Wij hebben standaard twee soorten bouwhekken; een standaard hek heeft de afmetingen van 2 meter hoog en 3,5 meter breed. Onze kleinere bouwhekken hekken zijn 1,2 meter hoog en 3,5 meter breed. Men is vaak in de veronderstelling dat er veel meer afmetingen zijn, maar dit zijn de enige twee opties die wij voor onze standaard bouwhekken kunnen bieden. Naast de standaard bouwhekken hebben we ook paselementen van 2,2 meter breed.”. 

Hoe zit het met de toegang tot de bouwplaats, hebben jullie verschillende poorten?

“Wij leveren inderdaad verschillende soorten poorten. Zo bieden we natuurlijk de standaard mogelijkheid om van een bouwhek een poort te maken met behulp van wielen en scharnieren, maar we leveren ook elektrische schuifpoorten, slagbomen, tourniquets met pas of vingerscan controle, draaipoorten, noem maar op. Onlangs hebben wij speciaal voor de bouw HERAS Smart Access ontwikkelt: één tijdelijke oplossing voor de beveiliging, toeganscontrole en persoonsregistratie. Mijn collega Thijs gaf daar pas een interview over (linken naar blog updates HSA)”. 

Meer weten over de verschillende toegangspoorten die HERAS biedt; Download hier de gratis brochure

Is er nog iets wat je de lezers van dit blog wilt meegeven? 

“Ik denk dat het belangrijk is om mee te geven dat we altijd bereikbaar zijn om onze klanten te helpen. We beseffen ons dat iedere bouwplaats anders is, en dat elke bouwplaats weer een net andere oplossing nodig heeft. Wij geven onze klanten hierin graag advies”. 

Laat u adviseren door een van onze specialisten, maak een afspraak.

Onderwerpen: Bouwhek mogelijkhedenHERAS Mobile,

Geplaatst door Jasmina Mehmedagic op 18 mei 2020